כן, פטיש שלג ענק ומגניב עם הרבה נוף צבעוני Blood Bound, נו...
D DanieLushka New member 1/10/05 #19 חח גם אני ראיתי! זה היה כ"כ מוזר.. אני עוד שניה נרדמתי אחרי הקליפ של איזו להקת רוק מעפנה, ופתאום כזה משהו שנשמע כמו פאוור\האבי אנערף, וכתוב "Hammerfall" הייתי בשוק. וגם היה שני קליפים לפני מגהדת'.. Symphony of Destruction
חח גם אני ראיתי! זה היה כ"כ מוזר.. אני עוד שניה נרדמתי אחרי הקליפ של איזו להקת רוק מעפנה, ופתאום כזה משהו שנשמע כמו פאוור\האבי אנערף, וכתוב "Hammerfall" הייתי בשוק. וגם היה שני קליפים לפני מגהדת'.. Symphony of Destruction
M Musta Susi New member 1/10/05 #23 חח, ראיתי רק משעה 2 בערך היו כמה קליפים רוק חדשים חביבים, היה איזה שיר מעפן אחד של...Dangerous Toys...נראה לי היה השם שלהם, חשבתי לעצמי: כמה שהם נראים (יותר) מתלהבים - ככה המוזיקה שלהם (יותר) מסריחה. נכון שזה כמעט תמיד ככה? אחריו היה Megadeth באמת...
חח, ראיתי רק משעה 2 בערך היו כמה קליפים רוק חדשים חביבים, היה איזה שיר מעפן אחד של...Dangerous Toys...נראה לי היה השם שלהם, חשבתי לעצמי: כמה שהם נראים (יותר) מתלהבים - ככה המוזיקה שלהם (יותר) מסריחה. נכון שזה כמעט תמיד ככה? אחריו היה Megadeth באמת...
S SonatArcticA New member 1/10/05 #25 ומי שרוצה לראות כאן וללחוץ על HAMMERFALL - "Blood Bound" ( taken from the album "Blood Bound" )