שלום.

irene17

New member
אני חייבת להסתכל?

חחח לירי, בואי נסכים שאנחנו לא מסכימות. בואי ניפגש פה בסוף העונה ונראה את מי ורוניקה באמת מעדיפה. למרות שאם אני עדיין אהיה פה בסוף העונה, את יודעת מה זה אומר? ואני בעד לסיים את הדיון על דאנקן הסקסי (?)... חחחח... עכשיו אני מחכה שתהרגי אותי.

Lirchu

New member
אני לא בעד להתווכח

עכשיו לראות את מי היא רוצה ומי לא חח פשוט...בואי...לא נקטול אחת את השניה את עם לוגן ואני עם דנקן ובזה זה נגמר או זה נשמע לא רע....אני עם דנקן?!?!?
(בכיף למה לא?) חח כי זה באמת כבר ממש מעצבן ועכשיו נגמר הדיוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן. (אופס עשיתי שוב אות סופית ארוכה!
) חח סליחה

Lirchu

New member
אנחנו יכולות לצאת חברות מאוד טובות

מכל הסיפור הזה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חוץ מריבים קבועים על דנקן ולוגי

irene17

New member
אני לא יודעת מה איתך אבל...

אבל אני אישית נהנית מזה! ואני אשתדל להיות ילדה יותר טובה, חחח, אבל אני לא אחראית על פרצי שינאת הדאנקן שלי. זה קשה לשלוט עליהם כשאני שוכחת לקחת את התרופות בבוקר, חח.

Lirchu

New member
זה פסדר גמני בדרך לתרופות

גמני לפעמים נהנת לפעמים לא בא לי אבל אני מרגישה חייבת לענות לך כי זה ממש לא מוצא חן בעיני מה לעשות תהיי ילדה טובה שמעת?!!?!

only veronica

New member
דווקא מבחינת הלוק,גם גייסון נראה לא

רע בכלל..אם לא ליהקו אותו בגלל היופי לתפקיד של דאנקן,אז זה דפוק,כי יש תמונות הורסות שלו, אבל אני מעדיפה אותו בתור לוגן. הבד גאיס הם הכי טובים..

irene17

New member
ג'ייסון נראה טוב אבל

אבל בד"כ לתפקיד רומנטי אוהבים לקחת שחקנים יפיופים כאלה, שכל הבנות מזילות עליהם ריר. ואפילו אני מודה שג'ייסון לא כזה יפה, הוא נראה טוב, יש לו גוף פצצה אבל בפנים אין לו ממש יופי. הוא "כובש" אותנו בעזרת הכריזמה והמשחק המדהים שלו. ואני כ"כ מודה להם שלא ליהקו אותו לדאנקן, אני חושבת שJD משחק את ה"רע" ממש טוב, פשוט תענוג.

only veronica

New member
כן הא,במיוחד

את ה טיפוסים שהם "אני-רע-אבל בעצם אני דמות מורכבת ורגישה"

למעלה