שלום!

שלום!

היי! לא, אני לא נותנת שירות... אבל נכנסתי לשאול שאלה ואשמח אם תענו לי: בעקרון לפני חודש סיימתי שירות לאומי ועכשיו אני מחפשת עבודה במוקדי שירות לקוחות... העניין הוא שאני מתחילה קורס פסיכומטרי בדצמבר והבחינה עצמה לקראת סוף פברואר. בכל העבודות של מוקדי שירות חייבים להתחייב לחצי שנה (לפחות) - מה שאומר שאם אני אתקבל בקרוב לעבודה כלשהיא אני אעבוד גם בזמן הפסיכומטרי וצריך 3-4 משמרות בשבוע... השאלה שלי היא כזאת - האם יש סיכוי שיתנו לי חופש של שבוע לפני הבחינה / או שבשבועיים-שלושה שלפני הבחינה יתנו לי לעשות פחות משמרות? כי בכל זאת, צריך ללמוד הרבה! ברור שזה אינדיוידואלי לכל מוקד באשר הוא אבל בכל זאת, בגדול.. אתם בטח יודעים פחות או יותר ואני מאמינה שמישהו מכם או מהחברים שלכן לעבודה נתקל בסיטואציה דומה. ודרך אגב, כמה בערך משלמים קנס אם עוזבים בכל זאת לפני שעובר זמן ההתחייבות? אני באמת אשמח אם תענו לי כי אני ממש לא יודעת מה לעשות - אני רוצה וצריכה עבודה אבל מצד שני אני מפחדת להתחייב ולהצטערת על זה אח"כ... תודה!!!

שלום לך

כעקרון חברות השירות והמכירות השונות מודעות שרוב העובדים אצליהן הם סטודנטים וכאלו שמתקנים בגרויות עושים פסיכומטרי ולכן הם מתחשבים כשאת מגיעה למרכזי הערכה רצוי לבדוק את הנושא אבל לא ראיתי שעושים בעיות אני בעצמי תיקנתי בגרויות בזמן עבודה במוקד שכזה והבאתי להם את לוח הלימודים שלי ואפילו קיבלתי שבוע חופש לפני הבחינה

למעלה