שלום. .=]

nona98317

New member
שלום. .=]

ביום רביעי אני מסיימת את הגלולות ... מתי אני צריכה להתחיל חפיסה חדשה...
(( ואמרו לי ש.. אני אמורה לקבל מחזור... בשבוע שאני עושה הפסקה עם הגלולות מש'ו כזה.. אבל קיבלתי כבר...אולי כי זה החודש הראשון שלי וזה לא מסודר.. יכול להיות
)).. ועוד מש'ו ... שאני וחבר שלי מקיימים יחסי מין אז.. אני "מזכירה " לו לשים קונדום .. וזה ניראלי קצת מבאס אותו.. העניין של .. לעצור באמצעע.. ולשים... יש סיכונים בזה שנישכב בלי קונדום
..(אני עם גלולות...)... תודה רבה..

כמה תשובות../images/Emo13.gif

הפסקה בין חפיסה לחפיסה היא של 7 ימים. כך יוצא שתמיד מתחילים את החפיסה באותו יום של השבוע. כל זה אם יש לך חפיסה של 21 גלולות בלבד. יתכן שהמחזור לא יהיה סדיר בחפיסה הראשונה.אני מקווה שאת מקפידה לקחת כל יום באותה השעה ולא מפספסת גלולות...זה מאוד חשוב. כיוון שאת לוקחת גלולות אז את בעצם "מטפלת" בסיכון הכניסה להריון, אך לא מטפלת בסיכון ההדבקות במחלות המין השונות. לכן אני מציעה שתלכו שניכם להיבדק

ToryMaster

New member
המ

אני מניחה שהתחלת את החפיסה הזו ביום חמישי? בכל מקרה, ההפסקה היא של שבעה ימים, אז יוצא שאם לקחת את האחרונה ביום רביעי, את החפיסה החדשה את צריכה להתחיל בחמישי. בכל מקרה,את לוקחת גלולות אבל לא יודעת איך הן עובדות? מה הן עושות? אין סיכון בכניסה להריון בשימוש בגלולות נגד הריון, בשביל זה הן קיימות.

לגבי סכנה

כדאי מאוד להיבדק ל-HIV לפני שמפסיקים להשתמש בקונדום. יש פה קאטצ', תוצאת הבדיקה נכונה ללפני שלושה חודשים. כל רופא משפחה יכול להפנות אותך לבדיקה כזו, ואני חושב שאפשר בבתי חולים לעשות את זה בחינם ובאנונימיות אם את מתביישת. יש לזכור גם שאיידס זה לא הסכנה היחידה במין לא מוגן.

למעלה