שלום :)

digression

New member
שלום :)

אני חדשה ואשמח לקבל המלצות לפ'אנק- רוק (חוץ מצ'ילי פפרס) (מצטערת אם מישהו כתב ביקש ועניתם..)

WalkingBass

New member
פ'אנק רוק

שלום לך! ושלום לכולם, גם אני חדש, כיף ומפתיע לגלות פורום שמתעסק אך-ורק בפ'אנק! ההמלצה שלי אלייך היא להקה בשם Freak Power. תחפשי אלבום בשם Drive Thru Booty. פ'אנק רוק גאוני לכל הדעות.

א י י ז ק

New member
../images/Emo45.gif אללי

קהילת פריק פאואר מתרחבת לאט לאט! יחי פריק פאואר!

WalkingBass

New member
יאאא!

נכון זה עצוב שיש להם רק דיסק אחד? (ועוד אחד ממש גרוע אז זה לא נחשב...). איזה ביזבוז של כישרון אדיר! איזה גרוב!! כלכך חבל...

א י י ז ק

New member
דווקא ב

more of everything for everyone יש איזה כמה שירים טובים.. אבל הם כלכך שונים מדרייב ת'רו בוטי..!

digression

New member
תודה רבה + שאלה

אפשר לקנות דיסקים שלהם בארץ? (של tower of power)

gushi

New member
בטח..

יש ברוב הרשתות. לדעתי הכי מומלץ בתו השמיני בירושלים או בנתב"ג ממש זול שם

א י י ז ק

New member
כן.. אפילו בטאואר רקורדס

שאין להם בדר"כ כלכך הרבה פ'אנק.. אבל יש להם פריק פאואר!!

WalkingBass

New member
Freak Power, לא - Tower Of Power

המלצתי לך על הלהקה פריק פאוור בתור להקת פ'אנק רוק! טאוור אוף פאוור זה לא ממש רוק, אבל זה אכן פ'אנק משובח!! זו אחת הלהקת שאני הכי אוהב, לא שמעתי אף להקה שעושה פ'אנק כמו TOWER OF POWER. בקיצור, פריק פאוור יהיה מאוד קשה למצוא בארץ. אני אישית לא ראיתי בשום מקום גם דיסקים של TOP, חוץ מדיסק אוסף אחד בטאוור רקורדס. אבל אנשים אומרים שיש אז נאמין להם.. :) תהני.

א י י ז ק

New member
יש לטאואר רקורדס

את שני הדיסקים של פריק ואם יש בסניף הקטן של אשדוד את האוסף וואט איז היפ ועוד איזה 2-3 אלבומים.. אז לא חסר להם וזה לא סיפור למצוא.. הקטע הוא לשאול ושהם יזמינו לך

MetalSinagouge

New member
לא יודע עם אני שייך...

בכל אופן אני מתעסק במטאל הרבה, בחשמלית וזה, אז סתם בשביל להרחיב אופקים אני בתהליכי הורדה של הדביוט של פאנקדליק.. יהיה מעניין..

dweck2k

New member
ברוך הבא!

אני חושב ששווה לכל מי שאוהב מוסיקה להכיר Fאנק. הוא יצר די הרבה מושגים בסיסיים שמשפיעים על המוסיקה גם היום... דוויק

MetalSinagouge

New member
כן ברור..

אני מודע לזה שיש כמה מושגים בקשר לנגינת פאנק על באס וכו'. אז בכל אופן החלטתי להתחיל ממה שלעניות דעתי הוא הבסיס לזה.

למעלה