שלום!

שלום!

אני מכור ל-Over. בכל מקרה, תהיתי למה לינדסי הוציאה אלבום? הכוונה היא מתי הוא תוכנן? איך הלך לו (בארה"ב)? היא הוציאה אותו עוד ממש בהתחלה לא? כל מידע יעניין. תודה!

בתחילת הדרך, כשהיא רק פרצה.

נו ספרו לי, אל תהיו אנטיפתים!
את נקבה או שהתכוונת למשהו אחר?

asaf1351

New member
אני אענה על מה שאני יודע

האלבום יצא לפני קצת פחות משנה, ובנתיים היא הוציאה 3 סינגלים (rumors, over ו first מהחיפושית המשתוללת). בימים אלה היא עובדת על אלבום וסרט חדש (just my luck) שצריך לצאת בקרוב. בקשר להצלחה של האלבום, אני יודע שהוא הצליח מאוד, אני רק לא יודע ממש כמה הוא מכר

lindsay lohan

New member
תיקון..................

האלבום יצא לפני שבעה חודשים והיא הוציא 3 סינגלים rumors, over וfirst עכשיו היא עובד על סינגל נוסף מהדיסק Dissconnected והעלילה תעסוק בסמים בבני נוער. לינדזי תהיה ילדה אשר מסתבכת עם מנהיג חבורה של נוער סמים. הקליפ מושפע מהדמות אריקה בסרט "טיטאניק". בימים אלה ממש היא עובדת על אלבום חדש. פרטים על סרטים: כשהייתה בת עשר צילה את הסרת אבא מתארס בתפקיד של תאומות(בשנת 1998) לאחר מכן צילמה את בובה אמא עם Tyra Banks(מנחת התוכנית "הטופ מודל") (בשנת 2000) והמשיכה במורה שנעלם(get a clow) (יצא בשנת 2002) לאחר מכן שיחקה בשישי הפוך ם השחקנית Jamie Lee Curtis (שנת 2003) שיחקה בסרט מלכת הדרמה בתפקיד שאגב היה מיועד בהתחלה להילרי שהייתה ליריבת בתקופה הנ"ל (שנת 2004) והמשיכה בסרט ילדות רעות (maen grils) (שגם הוא יצא בשנת 2004) ובתקופה זאת יש בקולנוע את סרטה הרבי לקראת פברואר בשנת 2006 נוכל לראות את הסרט רק המזל שלי(just my luck) שבמקור היה אמור לצאת בתחילת שנת 2006 לפני כחודש סיימה לצלם את הסרט "בית ארובה" אגב את הקריירה שלה תחילה כדוגמנית בגיל שלוש שסתם לידע כללי הייתה הג'ינג'ית הראשונה שהוחתמה. אם יש לך שלות נוספות על כל דבר שהו אתה מוזמן לשאול אותי בעזרת מסר כל שאלה כל שהיא כולם מוזמנים לשאול אפשר דרך הפורום דרך המסרים וגם דרך האיימל שלי שהוא: [email protected]

למעלה