שלום!

Crazy Flash

New member
שלום!

שלום לכולם!, אני שובל נחום בן 13 ואני לא מהיום מתעניין בגראפיקה ואיור,אבל הייתי רוצה עכשיו לאייר בעצמי(במחשב) ורציתי לדעת איך לעשות את זה... מישהו יכול להסביר לי איך אני מצייר ב PhotoShop ציור יפה ומקצועי(כמובן אני מתחיל את נראה לי שזה יתפתח...)? נגיד כמו הציור שהוצג פה(מתחת להודעה שלי()! אני ראיתי כמה מדריכים וציירתי את מה שמצורף(אכן מצורף) חשוב-יש לי לוח גראפי וניסיון בסיסי-מתקדם בפוטושופ! אז מישהו יכול להסביר לי איך מתחילים,מגודל המברשת,טיפים,הצללות ועד צביעה!?(אני מעוניין לצייר בעיקר קומיקס וקריקטורות)

להרגיע בבקשה

כשאנשים ירצו ויוכלו הם יגיבו. בינתיים להקפיץ כל כמה שעות רק מטריד. קצת סבלנות. לפעמים לתגובות לוקח יום-יומיים לבוא.

manic_subsidal

New member
האמת שאין יותר מדי מה להגיד לך.

שים לב מה אתה אומר "מישהו יכול להסביר לי איך אני מצייר ב PhotoShop ציור יפה ומקצועי" אי אשפר להסביר לך איך אתה נהיה צייר יפה ומקצועי... זה הכל תלוי רק בך ואיך אתה מתקדם אתה צריך רק להתאמן בעצמך והרבה ואולי גם ללמוד מאחרים אבל בשאלות הרבה יותר ממוקדות מאשר "איך אני נהיה לאונרדו דה וינצ'י בעשרה שלבים" אבל לפי מה שאתה אומר אתה עם התחלה לא רעה. תמשיך עם המדריכים ותמשיך להתאמן ככה לומדים הכי טוב.

שלום שובל, ברוך הבא ../images/Emo140.gif

אני חושב שיש כמה בעיות בנקודת המוצא שלך. "להסביר לי איך אני מצייר ב PhotoShop ציור יפה ומקצועי" - לדעת לעבוד בכלל, ועל הפוטושופ בפרט, זה משהו שמצריך הרבה תירגול ועבודה לא קלה. אפשר לקרוןא מדריכים, לקנות לוח גרפי ולהיות עם נסיון בסיסי-מתקדם (מה זה אומר בעצם?) אבל בסופו של דבר רק תירגול, השקעה והרבה נסיונות ומשחקים יוכלו להביא אותך לתוצאות טובות. הטכניקה שבחרת להתחיל איתה (וחלק מהחברים בטח יחלקו עליי) היא פשוטה מאוד, נותנת תוצאות שנראות כמעט תמיד טוב, ולכן לדעתי טובה להתחלת עבודה עם תוכנות גרפיות, מכאן כמובן אפשר להתפתח לדברים שונים. חלק מהעיניין בטכניקה הזאת, היא להעביר באמצעות האיור והשימוש בפלטת צבעים יחסית מצומצמת את אותה תחושה או אופי של הצילום. במקרה הזה אני חושב שעשית משהו מאוד גס וצורם- הצורות הקרועות, הצבעים, הקווים - כולם לא נראים משתלבים ומתאימים, בטח שלו לדמות האישה שאותה ניסית. נסה לתת יותר פרטים- קמטים, נמשים, צורת כיניים נכונה וכו'. ולעבוד עם פלטת צבעים עם פחות ניגודים בין הכהה לבהיר. הרבה בהצלחה, אם תרצה משהו אל תהסס לבקש.

UnderTown

New member
אין קשר לפוטושופ

אתה לא מצייר יפה. הפוטושופ הוא רק עוד כלי כמו עיפרון, הוא לא עושה לך קווים מושלמים. קודם תלמד לצייר מקצועני על דף, אחרי זה תנסה על פוטושופ.

j i m m y

New member
ציורים 'מקצועיים ויפים'

לא עושים בחמש דקות. יש אנשים שמשקיעים שעות על גבי שעות, לעיתים קרובות אפילו ימים על גבי ימים בשביל להשלים ציורים, גם אם הם במחשב. ההבדל היחיד בין המחשב לבין העבודה בידיים היא שבמחשב אתה פשוט לא מתלכלך מהצבעים, אבל העבודה היא אותה עבודה קשה שדורשת דיוק וסבלנות.

Crazy Flash

New member
תודה לכולם ו...

אני אני יותר בכיוון של קומיקס לא ציור וקטורי... למישהו יש טיפים,המלצות על מברשות,שיטות צביעה...-אשמח לקבל עצות!

למעלה