שלום

§Oren§

New member
שלום

לפני שאכתוב את שאלתי ברצוני לציין שחלומות זהו תחום שתמיד סיקרן אותי ועניין אותי (ודווקא לא בקטע המיסטי שבעניין), ולמרות זאת אף פעם לא התעניינתי במיוחד ב"פרשנות" לחלום. יותר עניין אותי המצב היחודי של המודעות והמוח במצב של חלימה. במיוחד תפס אותי הקטע של חלימה צלולה.לפני שאכתוב את שאלתי ברצוני לציין שחלומות זהו תחום שתמיד סיקרן אותי ועניין אותי (ודווקא לא בקטע המיסטי שבעניין), ולמרות זאת אף פעם לא התעניינתי במיוחד ב"פרשנות" לחלום. יותר עניין אותי המצב היחודי של המודעות והמוח במצב של חלימה. במיוחד תפס אותי הקטע של חלימה צלולה. למרות זאת, ניכנסתי לפורום, קראתי כמה הודעות ואני חייב לציין שמאוד נהנתי. בנוסף ניתקלתי בהודעה שמאוד מזכירה לי חלום שחוזר אצלי לאחרונה מספר פעמים. לפני שאפרט אותו, טיפה רקע. אני תלמיד תיכון, את הבגרויות (שהחלום נוגע אליהן) סיימתי בערך מלפני חודשיים. החלום: די פשוט, המסגרת קצת משתנה, הרעיון המרכזי הוא שפתאום (מבין 3 בגרויות שעשיתי) צצה אחת שמסתבר שעדיין לא ניגשתי אליה. יש לציין שהזמן הוא אותו זמן (כלומר היום) ובדרך כלל במהלך החלום אני מבין שאני למעשה חולם, כי לא ייתכן שלא ניגשתי לבגרות (תורמת לידיעה העובדה שהחלום חוזר על עצמו, ולרוב אני מסוגל לערב בחלומותיי ארועים שאכן קיימים במציאות). העובדה שאני חושד שמדובר בחלום לא ממש מפריעה למהלך החלום ועד כה לא נהגתי לבצע פעולה שתמחיש לי שאכן מדובר בחלום, (בדיקות מציאות למניהן) ומעדיף ליתר ביטחון לערוך את ההכנות הראויות לקראת הבגרות. אם אני אצטרך לפרש את החלום עבור עצמי אני אשער שמדובר בחשש לחזור למסגרת הלימודים לאחר החופש, חוסר רצון ללמוד, או חובר רצון לקטוע את החופש במטלות כלשהן.. למרות זאת, לאחר קריאת המודעות פה, אני הייתי מעוניין לשמוע חוות דעת נוספת.. למרות זאת, ניכנסתי לפורום, קראתי כמה הודעות ואני חייב לציין שמאוד נהנתי. בנוסף ניתקלתי בהודעה שמאוד מזכירה לי חלום שחוזר אצלי לאחרונה מספר פעמים. לפני שאפרט אותו, טיפה רקע. אני תלמיד תיכון, את הבגרויות (שהחלום נוגע אליהן) סיימתי בערך מלפני חודשיים. החלום: די פשוט, המסגרת קצת משתנה, הרעיון המרכזי הוא שפתאום (מבין 3 בגרויות שעשיתי) צצה אחת שמסתבר שעדיין לא ניגשתי אליה. יש לציין שהזמן הוא אותו זמן (כלומר היום) ובדרך כלל במהלך החלום אני מבין שאני למעשה חולם, כי לא ייתכן שלא ניגשתי לבגרות (תורמת לידיעה העובדה שהחלום חוזר על עצמו, ולרוב אני מסוגל לערב בחלומותיי ארועים שאכן קיימים במציאות). העובדה שאני חושד שמדובר בחלום לא ממש מפריעה למהלך החלום ועד כה לא נהגתי לבצע פעולה שתמחיש לי שאכן מדובר בחלום, (בדיקות מציאות למניהן) ומעדיף ליתר ביטחון לערוך את ההכנות הראויות לקראת הבגרות. אם אני אצטרך לפרש את החלום עבור עצמי אני אשער שמדובר בחשש לחזור למסגרת הלימודים לאחר החופש, חוסר רצון ללמוד, או חובר רצון לקטוע את החופש במטלות כלשהן.. למרות זאת, לאחר קריאת המודעות פה, אני הייתי מעוניין לשמוע חוות דעת נוספת..

למעלה