שלום,

purple rain2

New member
איך השגת ת'עבודה?../images/Emo2.gif

שמעתי שכל הילדים שעובדים שם רק יושבים כל היום רגל על רגל ומרוויחים בוחטות

111שיר

New member
בעיקרון זה רק ילדי עובדים

למשך שבועיים בקיץ. זה נקרא חניך קיץ. אבל מכיוון שדודה שלי בתפקיד די בכיר שם, וגם מזכירה אחת הייתה בדיוק אמורה לעזוב, וממש לא מצאו לה מחליפה, והיא גם עובדת במחלקת ביטחון, מחלקה שדי מסוכן שלא יהיה שם אף אחד לזמן שהיא תיעדר, היה צריך למצוא לה מחליפה דחוף.לכן אני עובדת שם, וגם האריכו לי את הזמן משבועיים לחודש כי היא נעדרה במשך חודש וזה היה טיפשי מצידם לשים חניך אחר שלא יודע את העבודה ויקח זמן ללמד אותו את הכל מהתחלה. יום ראשון בתכלס היא חוזרת וזה היה אמור להיות לי היום האחרון, אבל יש מצב שדיברתי שם עם כמה אנשים וסידרו לי להישאר שם עוד עם המזכירה ולעזור לה :) ואיזה לשבת רגל על רגל! החניכים שהכרתי שם, רובם באמת ישבו רגל על רגל, כמעט בלי עבודה, עשו פול טלפונים, קיבלו איזה 4 טלפונים ביום!!!! לי הייתה פול עבודה!!! כמעט ולא נחתי, כל 2 דקות טלפון.דואר, תיוקים, תגים, מכתבים לכתוב וכו'. דודה שלי בכוונה סידרה לי שם כי יש שם עבודה ולא משעמם (בתכלס יש שם לפעמים הרבה דברים מעניינים ומסווגים). המשכורת, לא ניסחף, כלומר אני מרוויחה את המינימום החודשים-3300 בערך+אחזקת רכב שאני לא יודעת כמה זה אבל זה מעל 500. אבל מה, מורידים מיסים מסריחים! בואי נגיד שתכלס זה שווה כי אין שם קריעת תחת, משרד עם מזגן(שאני בדר"כ לא מדליקה כי גם ככה קפוא שם כמו באיגלו
), ארוחת בוקר וצהריים מסודרות. לא הייתי יכולה לבקש יותר. זה מושלם מבחינתי, ויש שם אחלהאנשים. החיסרון היחיד-קמים ב5:30 כל בוקר והולכים לישון ב11-12 בלילה. מלבד זה אין לי תלונות
מכירה מישהו ספציפי שעבד שם? איפה הוא עבד, מה שמו? אני אברר, סך הכל הילדים הם קרובי משפחה, בעיקר ילדים של עובדים. אולי הוא בן של מישהו/י שאני מכירה שם:)

למעלה