שלום!

basket case

New member
שלום!

הרבה זמן לא הייתי כאן, וכעת חזרתי עם שתי דילמות הרות גורל! 1. נכון תמיד בחנויות, בעיקר במחלקות קוסמטיקה, יש מוכרות מעצבנות, שאת אומרת להן שאת לא צריכה עזרה, אך הן נדבקות אלייך, עוקבות אחרי כל תזוזה שלך, ופשוט לא מרפות?? אז, איך נפטרים מהן?? 2. כשמישהו משפע אותך במחמאות.. נגיד עשית עבודה טובה, אומרים לך משהו בסגנון "איזה יופי! זה ממש מושלם!" ועוד כהנה וכהנה, לפעמים אני נהיית נורא נבוכה ולא יודעת איך להגיב... אז, איך להגיב?? תודה מראש...

גנגי

New member
כשהמצב מחמיר

והמוכרת מוכיחה שבגלגול הקודם היא היתה ללא ספק עלוקה, אני מסתובבת אליה בפרצוף שהבנות שלי קוראות לו "הפרצוף ההורג של אמא" ואומרת לה בשקט: "תודה, אני לא צריכה עזרה, ואם תמשיכי ללכת אחריי אני אצא מהחנות ולא אחזור". זה עובד.

מוּסקט

New member
הווו זה קל!!

בדיוק אתמול התקרבה אלי איזו אחת ושאלה (כמובן) אם אני צריכה עזרה... עניתי לה שבינתיים אני רק קוראת את הפתקים, ויודעת לקרוא לבד. לאלו שלא עוזבות אותי אני אומרת שאם נדבקים אלי אין סיכוי שאני אקנה אבל אם משאירים אותי לבד - הסיכוי עולה פלאים. ואלו עם המחמאות... עליהן אני רק מביטה ברחמים ומבקשת מהן לשמור את המחמאות למי שזה עובד עליה, כי עלי זה בזבוז. אני פותחת קורס בסיסי בגירוש מוכרות מעצבנות מיד אחרי החגים - את באה?

basket case

New member
אני באה!

בקשר למחמאות, הכוונה היא למצבים בעבודה וכו', כשמרוצים ממך ורוצים להודות לך.. לא קשור למוכרות.

dana2909

New member
"מפלצות" הסופרפארם

בדיוק לפני שבועיים כתבה דנה ספקטור במדורה בעיתון 7 ימים של ידיעות אחרונות על הסיטואציה הזו. כמובן ששבוע אחרי ענתה לה איזה מוכרת (שכמובן נעלבה) כמה בעצם זהו השירות לציבור שהן נותנות וכל שאיפותיהן בחיים לגרום לבנות ישראל להראות טוב (מה פתאום? זה בכלל לא קשור לעמלה או למוצר שעליו הן מתנפלות ברגע שאת מניחה את עינייך עליו כדי להדביק את המדבקה שלהן). אני מצאתי שאנטיפטיות עוזרת פה. פשוט להגיד לא צריכה עזרה.

shellyland

New member
1. אני אומרת להן שאני ממילא

לא מתכוונת לקנות כלום ואז הן מניחות לי. 2. להגיד יפה תודה. אם המחמאה באמת מגיעה לך, להגיד איזו מילה על זה שבאמת השתדלת או שיפה שמעריכים את המאמץ שלך. אם לא, לחייך בנימוס ביישני או להגיד בפולניות שזה באמת לא מגיע לך.

למעלה