שלום

שלום

קוראים לי עומר והסיפור שלי הוא כזה אני בא במבית מעורב אבי חצי עיראקי חצי יקה ואמי פולניה . לאורך השנים גדלתי ען שאלת זהות שהלכה עימי זמן רב. ההשאלה התגברה עקב רדיפה עדתית שעברתי בילדותי סביב חלק ממוצאי ( היקה) עם השנים מצאתי את הזהות שלי במימונה ובהגדרה החדשה שלי. אם הסיפור שלי מדבר אליכם או שעברתם חוויה דומה אתם מוזמנים לשתף אותי ולהפיץ את הבלוג שלי בין חבריכם.http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=mimua2006 שלכם עומר

אני מבין את הדילמה, הבת הגדולה שלי

סובלת מאותה דילמה (למרות שהיא מכחשת לכך) אין לי פתרונות

יולה123

New member
הי עומר

אתה נראה לי בן הדור הצעיר (בשנות העשרים?) ואני לא מבינה איך מוצא כלשהו יכול להיות בימינו ממש בעיה מציקה. אנחנו כבר כל כך מעורבבים. מה זאת אומרת שמצאת את הזהות שלך במימונה? בכל מקרה, בעיני הבנים המעורבבים הם היפים ביותר מבחינה חיצונית, וזו כבר מעלה גדולה! שלא לדבר על שלל התרבויות שרכשת. חבל לוותר על חלקים של זהות יקית או אחרת! שלך- יולה הפולנייה

deebeebee

New member
אולי תפרשן לי---

מה פירוש "מצאתי את הזהות שלי במימונה ובהגדרה החדשה שלי"?

הלינקה

New member
מה זאת אומרת? יש לו זהות של

מופלטה

מדוע שלא תתיחס לזהות שלך כישראלי

נטו, למעשה כולם עוברים רדיפות עדתיות מכל צבעי הקשת ולא משנה היכן נולד מישהו, זה טבעה של חברה של מהגרים, האמן לי לא ירחק הזמן וכל הניואנסים העדתיים יטשטשו ונהיה לחברה הומוגנית עם זיהוי ישראלי מובהק בסופו של דבר השורשים והמקורות שלנו הם מהארץ כאן.

למעלה