שלום :)

lirontzz

New member
שלום :)

יש לי שאלה לישראלים בחו"ל: למה עברתם לשם? זה לתקופה מסויימת ואז תחזרו או שלא?

Special Fairy

New member
אז ככה..

אני עברתי בגלל אמא שלי ולצערי הרב האמנתי לה שנחזור לארץ וזה עם ני ארצה..שכנעתי אותה שנעבור לשם עוד שנתיים.. כיף לך שאת גרה בארץ!! שלך, שיראל

היי

אני עברתי לכאן בגלל אבא שלי, שעובד כאן. אנחנו חוזרים עוד שנתיים לפי החוזה, ואין אפשרות להאריך למזלי!! זהו..

Special Fairy

New member
למזלך:

את יודעת מתי את חוזרת..אני במצב שאין לי מושג.. כרגע אנחנו אמורות לחזור עוד שנתיים אבל הכל לפי רצונה של אמא שלי וזה ממש מרגיז.. היא בכלל הבטיחה שלי שנחזור עוד שנה עם אני ארצה..אני מאוד מאוד מאוכזבת ממנה.. שיראל

lirontzz

New member
שיראל ויערה :)

בטח היה לכן ממש קשה עם השינוי =\ בכל אופן הרבה בהצלחה שם :) לירון

Special Fairy

New member
תודה רבה!

כן זה באמת היה קשה..הבית ספר והכל.. אני לא יודעת עם אתם יודעים אבל פינלנד היא מספר 1 בלימודים בכל העולם..ומן הסתם הם קשים גם ככה ועוד להוסיף על זה את השפה ואת העובדה שמתפללים בבית ספר..חחח ועוד מלאא דברים. אבל אני חושבת שבסך הכל הרבחתי מכל הסיפור.. שיראל

lol lypop

New member
אממ

עברנו כי..ההורים אמרו "רון קחי את הדברים שלך נוסעים לקנדה" אז ביצעתי
..ואני לא מתכוונת לחזור..

Special Fairy

New member
איזה כיף לך!

קולדפלי ווואו! מצד שני חבל שאת לא חוזרת וחבל שלא ממש התייעצו איתך..מזדהה מאוד שיראל

lol lypop

New member
לא האמת

אני רציתי לעזוב...אני לא רוצה לחזור..טוב לי פה..כן קולדפלי היו מדהימים!!!

Special Fairy

New member
אני שמחה

שככה זה אצלך גם אני רציתי ללכת באיזה שהוא שלב הבנתי שאני רוצה לחזור.. והם באמת מדהימים!!

MissNusha

New member
רק לשנה

אבל אני עובדת על זה שנעריך את זה, ישראל זה המקום האחרון שאני רוצה לגור בו..

F r a n k i e

New member
למרות שאני עייפה...

ושש וחצי פה ואני לא יכולה לישון (לילה לבן חח) אני יענה בכיףעברנו בגלל המשפחה שפה, בגלל העבודה שחיכתה פה, וגם לעתיד יותר טוב לי ולאחים שליאני התגעגעתי בהתחלה לישראל אבל עכשיו אני לא ואני בחיים לא יעזוב, וההורים גם לא יעזבו ולא כל כך נורא גם ככה לא אהבתי את ישראל

d a p h i

New member
umm..

we moved because the court wanted to give us to our father and my mom got a good job and a green card. i don't know if i'm going back. techniclly i can live here ligaly for the rest of my life..

למעלה