שלום :)

שלום :)

עמ"י עש"ו היי רואה, היי כולם :) שנים שלא הייתי פה ולא כי לא היו לי חלומות פשוט ידעתי להסביר אותם יש לי איזה חלום <כ"כ לא קשור למשהו שקרה לי ניסיתי להסביר אות בכל מיני אופנים ולא הצלחתי> וגם איזו שאלה קודם, חלומות הם בשחור לבן?! <כי אני דווקא זוכרת צבעים אבל אמרו לי שרוב האנשים חולמים שחור לבן לדעתי זה בכלל מפאת חוסר זיכרון או התמקדות של הזיכרון על פרטים אחרים שיותר חשובים> והחלום שלי... הייתי בים <ושנים לא הלכתי לים זה פשוט מגעיל כל החול וזה.. איכס> היה יום מאוד מואר ז"א לא היה חם אבל היה הרבה הרבה אור בהתחלה לא רציתי להכנס לים <אולי כי אני לא אוהבת ים> אח"כ צללתי והתחלתי לשחות והמים היו כ"כ צלולים!!! המשכתי ככה עד שהגעתי לאיזה מקום מסויים ושחיתי בחזרה יצאתי והרגשתי כ"כ טוב... המים... הם היו משהו מיוחד ולמרות זאת זה הספיק לי לא רציתי לחזור ישבתי על החוף הסתכלתי איך כולם ממשיים חלק כבר חזרו. והאווירה -עצים וחלוקי נחל והים כ"כ כחול... ואז נגמרו הפילים לא זוכרת את ההמשך...

JFK1

New member
פתרון החלום לילדץ ירח

שלום לך בטרפ התחיל בפתרון אני מדגיש שאני פותר חלומות עלפי התורה וספרי המקובלים. עלפי ספרי הקבלה הרואה ים בחלומו יתחבר עם אנשים טובים ומזלו יתרומם. אותם גלים שרוממו אותך בים מעידים על עליה במזלך והצלחה ב"ה. הרקע להצלחה קשור באותה התחברות עם אותם אנשים בעבודה או בתחום החברתי ומשפחתי. יצויין כי לעיתים מדובר ברמז עתידי בחלום אף עלפי שלרוב מדובר במצב שאדם נמצא בו. אשמח לקבל תגובה על הפיתרון. בברכת הצלחה וכל טוב J.F.K

שחייה מהנה בים צלול

מסמלת לעתים את מיניות האדם, ואופיינית לגיל ההתבגרות בין השאר (בגלל כל השינויים בתחום המיניות וכד´). בהתחלה את חוששת להיכנס ל"ים", לצד המיני שלך, אולם לבסוף את צוללת ואפילו נהנית מהטבילה.

למעלה