שלום!!!

corona22

New member
שלום!!!

אני לא קיבוצניקית... אני מתל אביב, אבל אשמח לקבל את עזרת הקיבוצניקים פה בפורום... אני שוקלת לעבור לאזור תל חי, לצורך לימודים, ביקרתי באזור לפני מספר ימים, מדהים! ביקרתי בכמה קיבוצים- ברובם מקומות המגורים בתפוסה מלאה ומאוד התבאסתי... רציתי לקבל מידע על הקיבוצים באזור- אם למישהו יש לינקים לאתרים על קיבוצים: כפר גלעדי, דפנה, דן, מעיין ברוך, משגב עם ועוד אם למישהו כאן יש הצעה להשכיר דירה באזור זה- אשמח מאוד מאוד לשמוע. ורציתי לדעת על משגב עם- עד כמה קר שם בחורף? האם זה יכול להוות בעיה להגיע למכללה? חייבים ברכב? המון תודה לכל הקוראים- אשמח לשמוע פרטים ועוד יותר אשמח לקבל הצעות למגורים בקיבוצים שציינתי ובסביבתם... תודה! [email protected]

chile776

New member
... ואני תמיד חשבתי

שאוניברסיטת תל אביב מתעלה על כל המכללות בפריפריה. - - - וכאלה.

corona22

New member
וואו- מודה לך על העזרה..

והבגרות... אשמח לקבל תגובות קצת יותר רציניות,

LIZZY LIZZY

New member
כמה דברים

על משגב - מאוד קר שם בחורף, יש ימי שלג (בודדים), ואין סיכוי להגיע לתל חי מהקיבוץ לא ברכב (אוטובוס, טרמפים...), זה רחוק מידי (זה לא מרחק הליכה). בקשר לשאר הקיבוצים - האתר של מועצה איזורית גליל עליון בהצלחה...

תמיררר

New member
גם אני חיפשתי קיבוץ באזור

ואמרו לי שהכל תפוס.. באסה. בכל מקרה, אם את מצליחה למצוא קיבוץ פנוי את יכולה להשאיר כאן מספר טלפון של הקיבוץ? אני ממש צריך. תודה

corona22

New member
הולך ללמוד בתל חי?

אם כן אז מה אתה הולך ללמוד? אם יהיו לי פרטים בכיף.. אני מצאתי מקום ב"נאות מרדכי" אבל לא התלהבתי מהדירה... תנסה אולי זה יתאים לך

תמיררר

New member
לא.. אבל מצאתי עבודה באזור

ולא בא לי לנסוע כל יום שעה וחצי. ANYWAY.. יש לך את המספר שלהם? אני אבדוק איך הדירה.

תנסי בקיבוץ מלכיה, נראה לי יש פה

דירות, כן קר פה בחורף וגם יורד מדי פעם שלג, אבל יש הסקה מרכזית וחם בדירות. יש נוף מדהים מצד אחד הרי נפתלי ומצד אחר יש נוף של חיזבאלה-לנד. מה שבטוח פה תראי דברים באמת מעניניים

למעלה