זכותך
לראות בדברים שלי מה שאת רוצה ולקבל או לא
אני אנסה להבהיר טיפה למה התכוונתי בגדול, כי אולי זה לא הובן כהלכה - אפשר וגם הצבעתי על דרכים משלימות/רוחניות מה שקוראים היום שונות שבהן אפשר לקבל עזרה מגורם חיצוני. יכול להיות הילינג, או מגע, או עבודה על הגוף והנפש עם מורה או יועץ או מישהו שיקרא את האנרגיה שלך, או סדנאות ועוד ועוד. חלק מאלה הם פעילויות שיעזרו גם לביטחון עצמי, וגם לזה תהיה תרומה יפה. קשה לך היום לקחת אחריות ולטפל בעצמך. זה מובן דווקא בכך שאת פונה לעזרה, זה אומר שאת כן לוקחת אחריות בשלב זה כל מה שאני אומר הוא, שפסיכולוג, יועץ רוחני, מטפל אנרגטי, סדנה קבוצתית, תמיכה קבוצתית, וכל מה שלא יהיה - כל אלה יכולים בהחלט לתת לך תפנית, כיוון, כלים, עזרה, עידוד, תובנות אבל, אני מציע לזכור (לעניות דעתי, ואם אני לא מבין אז מה לעשות...) שעלולים גם להיקשר לטיפול מסוים או אדם מסוים כמושיעים, ולוותר על האחריות האישית שלנו, ולחכות שיהיה טוב. בסופו של דבר, אני מקווה שכל דרך שתבחרי בה אכן תאיר אותך ותעזור לך, בצורה כזו שתוכלי לחזור ולקחת אחריות על עצמך ועל מה שקורה לך בחיים. הרי השאלה המקורית שלך הזכירה "מודעות עצמית" והתשובות שלי באות מהכיוון הזה מודעות עצמית - מה לעשות - היא עבודה מתמידה שעושים יום יום רגע רגע. מקווה שאכן תגיעי למקום או אדם שילמדו אותך את הכלים המתאימים לך ולמצבך בהצלחה