שלום!

שלום!

גיליתי את הפורום בזה הרגע ויש לי כמה שאלות... 1) מה בעצם עושה האירגון? 2)הוא פועל בכל הארץ? כלומר, יש שליחים שלו בצפון,במרכז וכיוב'? 3)כיצד נבחרים האנשים ההולכים לארגון ?
מראש

היי נוע :) אז ככה

1. הארגון הוא ארגון שהוקם למען התלמידים במטרה לעזור להם, ושיהיה גוף חוץ מהארצית שיפעל למען זכויות התלמיד. עוד פרטים תוכלי למצוא באתר שלנו: |סלינק|http://www.israelstudentbody.up.co.il. כרגע אנחנו עושים מפגשים במרכז, אבל החברים בארגון הם חברים מכל הארץ.3. אין עדיין הגדרת תפקידים ולכן עדיין לא הוחלט על השיטה בה אנשים הולכים ונבחרים לארגון.את מוזמנת להצטרף אלינו :)

הסבר

כרגע אנחנו לא יכולים עדיין לתת מענה אישי לתלמיד, אך מתכננים בשלב מאוחר יותר לאפשר דבר זה. הארגון כרגע עובד על מיזמים למען התלמידים, כולל ברמה הכללית של החלטות משרד החינוך וגם על רפורמה הרבה יותר רחבה שתיגע בתחום החינוך.

הסבר

כרגע אנחנו לא יכולים עדיין לתת מענה אישי לתלמיד, אך מתכננים בשלב מאוחר יותר לאפשר דבר זה.הארגון כרגע עובד על מיזמים למען התלמידים, כולל ברמה הכללית של החלטות משרד החינוך וגם על רפורמה הרבה יותר רחבה שתיגע בתחום החינוך.

אופס סליחה הדס, חח התבלבלתי

יש לי ידידה שהכינוי שלה במסנג'ר הוא הבוטן בעל אלף הנשמות וחשבתי שאת היא היא. בכל מקרה סליחה על הטעות

o0Invisible0o

New member
../images/Emo12.gifהדס???

אני כזה מסתכלת על הניק..בוהה. יודעת שהוא מוכר..ואין לי מושג מאיפה!!!!!!!
בסוף נזכרתי..ווידאתי בחתימה!
היי מגניב..תצטרפי לארגון!
[את עוקבת אחרי אה?
עוד מימי ביפ.XDD]

השמלאני

New member
שלום

גם אני מאוד רוצה להצתרף לארגון פגשתי שלשום המון אנשים שהם חברים אבל אור אמרת שיהיה מפגש רק אחרי שתחזור

נכון

דיברתי שבכללי יש מפגשים במרכז, כרגע אין מפגשים עד חזרתי וחזרת יו"ר הארגון ים.

o0Invisible0o

New member
XDDDאבל משעשע.../images/Emo3.gif

ואני לא חברה רשמית באירגון..כי עוד מעט צבא וזה..חשבתי שיהיה מיותר להצטרף עכשיו..><

למעלה