היי
וברוך הבא לפורום! כ"כ כ"כ מסכימה איתך- קולד מאונטיין סרט מדהים לגמרי!!!! שלא קיבל מהאקדמיה בכלל את הערכה שכ"כ היתה מגיעה לו, וגם עליי הסרט השפיע מהבחינה שהוא נשאר איתי הרבה זמן אחרי שראיתי אותו ואיך שיצאתי מהאולם אני זוכרת שאמרתי לחברה שלי שאני חייבת ליראות אותו כבר שוב!! ובהחלט מהסרטים שלי ניקול האהובים עליי והמלצות על סרטים של ניקול: אז ככה: לניקול יש סרטים ממש מגוונים, וזה דבר שאני אוהבת אצלה, שהיא מגוונת בתפקידים שונים שדורשים ממנה יכולות משחק שונים ובזה רואים כמה הכישרון שלה כשחקנית כזה איכותי ומדהים, מולן רוז'- מהסרט הזה פשוט התאהבתי בניקול, סרט מדהים מדהים!!!! זה מחזמר מוסיקלי מושקע מאד עם סיפור דרמטי מקסים בין ניקול- כוכבת המועדון מולן רוז' לכריסטן (יואן מקרגור)- סופר צעיר, בפריז- ויותר מזה לא רוצה להרוס לך- פשוט תראה!!!! (למרות שבנים פחות אוהבים אותו...) מומלץ מאד מאד!!! השעות- הסרט שהביא לניקול את האוסקר, ניקול מגלמת את וירג'יניה וולף, והסרט הוא סיפור של 3 דמוות בתקופות שונות שמתחבר בצורה מדהימה! דוגוויל- מראש אומרת- סרט לא פשוט, עם אמירה מאד חזקה וביקורתית על האנושות. ניקול היא גרייס שמגיעה לעירה דוגוויל ובורחת מהגנסטרים שרודפים אחריה, ומנסה להשתקע במקום עד ש..., ניקול במשחק מרשים!!!! אלו הסרטים שלה שאני הכי אוהבת, וחוצמיזה עד סרטים שלה: האחרים, מזימות זרות (עד לא מזמן היה בקולנוע ואולי בחלק מהאולמות עד מציג), לידה, בכולופן- תהנה!! ואם בא לך - עדיף כמובן אחרי שתראה, יש לנו פה דיונים בפורום על הסרטים ומאמרים, ותמיד אפשר ליפתוח דיון או מה בא על כל סרט שלה