שלום! היי לא ידעתי שיש להם פורום :) טוב אז אני נועם בת 14 ממודיעין ואממ אני חדשה..וזהו התקבלתי?
ח חצילע New member 22/7/05 #1 שלום! היי לא ידעתי שיש להם פורום טוב אז אני נועם בת 14 ממודיעין ואממ אני חדשה..וזהו התקבלתי?
D dsol New member 22/7/05 #3 ברוכה הבאה ואם התקבלת....... נראה נעשה לך מבחני קבלה רק שתדעי שזה כולל גועל,זיעה,ריצה,אכילה,והרבה דברים לא קשורים.... אנחנו מועדון מיוחד קשה להתקבל אלינו......... אבל בשבילך נשנה את הכללים בדרך כלל.... ברוכה הבאה התקבלת
ברוכה הבאה ואם התקבלת....... נראה נעשה לך מבחני קבלה רק שתדעי שזה כולל גועל,זיעה,ריצה,אכילה,והרבה דברים לא קשורים.... אנחנו מועדון מיוחד קשה להתקבל אלינו......... אבל בשבילך נשנה את הכללים בדרך כלל.... ברוכה הבאה התקבלת
E EcstaLarge New member 22/7/05 #5 רק רגע!!!!! ההצטרפות למועדון כרוכה בתשלום חד פעמי של 99.99 שקלים בלבד לא כולל מע"מ אבל כרגע יש לנו הנחה של 100% אז את לא צריכה לשלם כלום התקבלת
רק רגע!!!!! ההצטרפות למועדון כרוכה בתשלום חד פעמי של 99.99 שקלים בלבד לא כולל מע"מ אבל כרגע יש לנו הנחה של 100% אז את לא צריכה לשלם כלום התקבלת
M Mrs Brightside New member 22/7/05 #6 ../images/Emo109.gifהתקבלת../images/Emo45.gif ברוכה הבאה אני הילה