שלום

lihi17

New member
שלום

אני מהצפון ואני רוצה להתחיל ללמוד ביליארד. איך אני מתחילה ויש איזה מקומות שבהם לומדים איך משחקים. תודה רבה על התשובה

Anin17

New member
שלום ליהי

איך מתחילים? לומדים את החוקים של הסנוקר והביליארד הולכים עם חברים/חברות לאחד ממועדוני הסנוקר באיזורכם ופשוט מתחילים לשחק באינטרנט תוכלי למצוא טיפים ומידע שימושי אבל את הניסיון, אין ברירה ניתן לצבור רק על השולחן יש כמה מועדונים שמציאים בימים מסויימים הדרכות בחינם תבדקי את זה

lihi17

New member
אוקי

אני לומדת חוקים וזה לא בעיה אבל אני לא יודעת נגיד איך מחזיקים מקל,או דברים בסיסייים אחרים ולא ניראה לי שיש באיזור הדרכה

Anin17

New member
לכי לאחד המועדונים לשחק

הקטע של איך להחזיק מקל וכל זה דווקא פשוט מאוד מספיק להסתכל על איך שאחרים משחקים, מחזיקים, מכים ואחרי כמה נסיונות גם את תתפסי את העניין ותמצאי את הדרך הנוחה לך :)

lihi17

New member
ושאלה לגביי סנוקר

כל עוד השחקן לא עושה עבירה התור ממשיך נכון? אם נגיד פגעתי בכדור לבן והוא פגע בכדור המטרה אז אני ממשיכה לשחק? ועוד שאלה לביליארד וסנוקר אותו שולחן?

Anin17

New member
התור ממשיך כל עוד השחקן ביצע מכה

חוקית ובסופה כדור המטרה נכנס לכיס לביליארד וסנוקר יש שתי שולחנות שונים

lihi17

New member
שניה,תני לי להבין

אם אני פ]וגעת בכדור המטרה אבל הוא לא נכנס לכיס אז אני יכולה להמשיך לשחק ולהכניס אותו?

Anin17

New member
קודם כל זה לא תני, זה תן

לא הבנת אותי התור שלך נמשך (כלומר את ממשיכה להכות שוב) כל עוד שהכנסת במכה חוקית את כדור המטרה שלך אם לא הכנסת את הכדור התור לא נמשך, גם אם המכה הייתה חוקית אם ביצעת מכה לא חוקית התור נפסק, גם אם הכנסת את כדור המטרה

lihi17

New member
אני לא יודעת אם זה משנה

אבל שיחקתי במחשב וזה ניראה ממש מסובך אני לא יודעת אם זה ככה במציאות אבל פול יותר פשוט מסנוקר :p

mr snooker12

New member
ברוכה הבאה

נכון פול יותר פשוט מ סנוקר אבל עם הזמן לומדים וזה כבר נהיה פשוט להפליא מקווה בשבילך שתהני מהמשחק ותלמדי מהר אגב בקשר לתפיסה של המקל אז באמת רצוי להחזיק נכון ולא איך שנוח כלומר לעמוד יציב ולהוריד את הסנטר שיהיה מעל המקל באמצע ככה את רואה ומכוונת את הכדור בזוית הכי נוכה ...

drmwvr

New member
ברוכה הבאה

בהצלחה בלימודים

למעלה