שלום.

• פותח הנושא keshi
  • פורסם בתאריך

keshi

New member
שלום.

שאלה לגבי שמנים שעוזרים לקמטים בעור וסימני מתיחה. הקמטים מתחילים בפנים ויש גם על הידיים, (ובלי קשר גם צלוליטיס)- לאישה בת 55 סימני המתיחה מהשמנה והרזיה, לבת 26 (אני
). שמעתי על שמן דלעת, אבל נראה לי תמוה. תוכלו להמליץ לי על שמנים? ואיפה כדאי לקנות? תודה

0 אור 0

New member
שמנים

בעקרון כל שמן שעוזר לריפוי וחידוש העור יעזור לסימני מתיחה - זה אומר שאת צריכה לשלב בשמן הנושא (לטעמי חוחובה או זרעי ענבים) מעט שמן נבט חיטה, ושמנים אתריים כמו לבנדר. שמן גזר גם הוא מאד מומלץ לחידוש עור (ויקר להחריד) מתכונים נפלאים ומדוייקים יש לך כמה בפורום בשרשורים קודמים.

saritsh

New member
עורי עור

כפי שכבר הוזכר כאן לא פעם - סימני מתיחה אי אפשר להעלים אפשר קצת לטשטש אותם, אך ברגע שמפסיקים את הטיפול המצב חוזר לקדמותו...אין מה לעושת אי אפשר לברוח מעבר הוא חרוט לנו על העור
כך גם צלוליטיס שזו נטיה של העור והרקמות השומניות שמתחתיו. שמן גזר הוא בעצם שמן מיצוי או כפי שהגדירה אותו ונילה שמן "תשרית", אי לכך הוא מאוד מרוכז ומשתמשים רק בכמה טיפות כך שזה שהוא יקר לא בכלל, ורצוי להשתמש בו בכל פורמולה לעור הפנים והגוף. שמן בסיס נוסףמעולה לעור הוא שמן קלנדולה וכך שמן מקדמיה. שמן חוחובה יותר מגן על העור מאשר מזין אותו כי יש בו סוג של שעוה טבעית, ולכן הוא גם מאט את התנדפות השמנים האתרים.(לכן גם צריך להתשמש בו במשורה כי בכמות גדולהה הוא סותם אתה עור!) תמיד להוסיף שמן ויטמיןE כאנטיאוקסידנט ואפשר גם נר הלילה לכל פורמולה שמטפלת בעור. לידים רצוי להוסיף חמאת שיאה. שמנים אתרים שמזינים מלחחים ומחדשים את העור - סנדלווד, גירניום, פלמרוסה, רוזווד, הו-ווד, ילנג-ילנג, וטיבר והליקריסום, ולבנדר כפי שכבר הוזכר. בלי קשר זכרי לשתות הרבה ולא להיות הרבה בשמש זה לא יזיק ורק יועיל לעור ובכלל. אני אל חושבת שכדאי לך לקנות את כל השמנים, חלקם יקרים ביותר, אלא לפנות למטפלת שתבדוק את התאמת השמנים לבריאותך ולעור שלך, ותכין לך את הפורמולות המתאימות. אם תשלחי לי מסר ותגידי לי איפה את גרה, אנסה לעזור לך ולהפנות אותך למטפלת מוסמכת במקום מגורייך.

טליונת1

New member
הזכרת את השמן הו-ווד - לפי מה שזכור

לי השמן די רעיל וצריך להיות זהירים בו. אמנם יש לי אותו (כדי להוסיף אותו לסבון שאכין מתי שהוא)אבל אשמח אם מישהו יכול לתת עליו יותר פרטים

jew jitso

New member
ויטמין E זהירות !

השמן עלול לגרום לגבושושיות על העור, דומה לפצעי בגרות !!! עלול ליצור התחלה של "גוש שומני". כל מי שמתחילה למרוח שמנים על הפנים - למרוח יומיים שלושה ולחכות לתגובת העור. שמן ויטמין c עושה נפלאות לעור הפנים בלי נזקים. evening primerose oil קפסולות לבליעה (לא למריחה), עוזר מאד להפרעות מחזור חודשי - וגם - לתופעות גיל המעבר וגם - משפר מאד את מראה העור !!!!

ויטמין E לא מורחים ישירות על העור.

צריך למהול אותו כמובן. והוא יעיל יותר בבליעה. כשהוא על פני העור רצוי לערבב אותו גם עם שמנים אתריים כגון מנדרין ולבנדר שעושים עבודה נפלאה. צריך להזין את העור ע"י קרם לחות וסרום משקם שיש בו גם ויטמין E. ויטמין C יכול להיות נפלא לעור שמן וצריך להזהר איתו בחשיפה לשמש כיוון שיכול לגרום לפיגמנטציה.

Negyot

New member
הו ווד

הו ווד CINNAMOMUM CAMPHORA מופק בדסטילציה, מקורו ביפן בעץ ההו-שו ממשפחת הקמפור. בבשמים וארומתרפיה יכול להחליף את הרוזווד. שמן מקרר ומרגיע. משכך כאבים קל, נוגד עוויתות, נוגד דכאון, אנטיבקטריאלי, מחטא, אפרודיזיאק (מעורר מינית), ממריץ התחדשות תאים, מחזק פעילות מנטאלית, נוגד ריח זיעה, ממריץ מערכת חיסונית, נותן טונוס. טוב לאקנה, דרמטיטיס, קרירות מינית, טיפוח העור, כאבי ראש ושרירים, זיהומים, לחץ ומתח נפשיים. מתאים לערבוב עם ארז, ברגמוט, תפוז, מנדרינה, לבנדר, גרניום ועוד שמנים המופקים מעצים. להמנע משימוש בהריון ובחולי אפילפסיה.

טליונת1

New member
מסוכן -עפ"י פטרישיה דיוויס

בכלל לכל עצי הקמפור היא מציעה לא להשתמש בשימוש ביתי רק ארומתרפיסטים מיומנים מאד עשויים להשתמש בו בזהירות. תחליף בטוח שלו הוא שמן הסיסם השחור העדין כדבריה, שהוא לא רעיל ובלתי מגרה.

keshi

New member
תודה לכולם

אבל
וטמין E יכול לגרום לגבשושיות? איזה פחד. הלכתי לקנות את שמן נבט החיטה ושם ייעצו לי לקנות את הויטמין E במקום כי בעצם מה שעוזר בשמן נבט החיטה לסימני מתיחה או לקמטים בעור הוא הויטמין E ולפי ההוראות אפשר למרוח אותו ישירות על העור, עשיתי זאת אבל הוא לא נמרח ממש והוא לא נעים- מאוד דביק. מה אתם אומרים?

אני אומרת שעדיף שמן נבט חיטה.

ויטמין E לא מיועד למריחה לבד- הוא אמור להיות תוסף המהווה משקל מינימלי בתערובת . ואם כבר שמן נבט חיטה צריך למהול אותו עם שמן שקדים או שמן ז. ענבים על מנת שהאפקט יהיה טוב יותר.

saritsh

New member
גבשושיות????? ../images/Emo12.gif

מה זה הסיפו הז עם הגבשושיות??? יכולה לפרט? בכל אופן ויטמין E הוא רק חלק מהתערובת. עם נבט חיטה יש בעיה וזה הריח שלו וגם הוא שמן כבד מאוד. אם את רוצה רק וטימין E מרחי אותו על עור קצת לח ואז הבעיה שהיתה לך תיפתר. כדאי להכין פורמולה שמכילה את השמנים הכי מתאימים כולל שמנים אתרים, כמו שאמרתי הייתי ממליצה לך ללכת למטפלת מוסמכת שתכין לך את הפורמולה המתאימה לך, גם אם זה יהיה קצת יותר יקר זה יהיה הכי מתאים ובטח שיהיו לה שמנים מתאימים אך יקרים שלך לא יהיה כדאי לקנות והיא תוכל להכניס אותם לפורמולה.

למעלה