שלום !!!!

grobear

New member
שלום !!!!

שלום לכולם , קוראים לי דנה ואני חדשה, ראיתי השבט המממהתחלה(כשהיתי בערך בכיתה ג'...) ומאז ראיתי את כל השידורים החוזרים כי זו פשוט סדרה מעולה, וזה עיצבן אותי שכמעט לא מתייחסים אליה... נכון שכרגע לא מתוכננת עוד עונה אבל מצטלמת עכשיו באולפני הערוץ החדשים (באוסטרליה) סדרת המשך. הנקראת "המחר החדש" רציתי לדעת עם אתם יודעים פרטים עליה..?? אהה ואין כמו ווד, הגבוה (הכי מצחיק לראות אותו עומד ליד לקס...)

קרניjack

New member
ברוכיתתתת=)))

אני קרן
ספרי קצת על עצמך. אכן אכן יש סידרה חדשה והמאמר המלא של גיתית עליו תוכלי למצוא באחד העמודים האחרונים..יש שם את כל הפרטים האפשריים=)

grobear

New member
תודה

אז כמו שכתבתי קוראים לי דנה אני בת 15 וחצי ואני גרה בחור בצפון.... אני אוהבת לקרוא ולצייר ולהשתעממם... ואני מאוד מאוד אוהבת את השבט.. ואת השירים(אני אשיג את הדיסק ויהיה מה!!!) וחוצמזה אני אוהבת חתולים..ואת אס קלב 7. וזהו... אהה אני חצי אוסטרלית.. וא ואני אקנה השנה את הדיסק באוסטרליה (מקווה מקווה מקווה)!!

קרניjack

New member
יש באוסטרליה ה-ר-ב-ה

מקומות יפים/מעניינים וגם הופעות טובות
נצלי את הקיץ הזה

techno girl

New member
../images/Emo105.gifשלום לך!

איזה נחמד לראות שאנשים מתחילים להצטרף פתאום לפורום........ שמתם לב שכולם מצטרפים דווקא כשהסדרה נגמרה/הפסיקה??לא משנה.... אז שוב שלום לך........ ברוכה הבאה........ ואכן מצלמים עכשיו את מחר החדש......... היו לנו פה כמה שירשורים על זה....... אני נטלי בת 13 מירושלים......
לקס

Tinkerblack

New member
היי דנה

קוראים לי שיר או מייגן או ש"ס איך שבא לך אני בת 16 מתל אביב אני מקווה שתישארי לכתוב כאן תסלחי לנו שלאחרונה הפורום קצת יבש- את יודעת יש תקופות כאלו מידי פעם... את מוזמנת לעיין בתקנון הפורום אשר נמצא במאמרים. מקווה שתישארי כאן הרבה ותדברי איתנו על השבט ועל החייים (חיח) נ.ב. גם אני אוהבת את אס קלאב הם שולטים הכי בעולם אני מתה עליהם כל כך
מקווה שתהני כאן שיר כל שאלה אתה מוזמנת לפנות אליי במסרים

רותממוש

New member
ברוכה הבאה!!!../images/Emo20.gif

אני רותם! (וואי, כבר שנים לא כתבתי כאן....) וגמני מתה על ואד ועל אס קלאב!- כבר חשבתי שאני היחידה! (כל הפרקים שלהם מוקלטים אצלי ויש לי את כל הדיסקים שלהם.....)

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifברוכה הבאה ../images/Emo24.gif כרגע לא יודעים כל כך פרטים על המחר החדש, אבל יש בטאגליינס מאמר שנכתב על הסדרה ע"י אחת מחברות הפורום, ממש מעניין, תקראי../images/Emo13.gif ובאמת אין כמו ואד../images/Emo99.gif, אבל הוא שייך לתמרי שנמצאת כאן בפורום, ודן וויקס האנה שמשחק אותו שלי../images/Emo9.gif אם את מעוניינת אנחנו מוציאות משלחת לניו זילנד על מנת לרצוח את *'יימי קאיר גטאולו (*לואי, שאני פשוט לא מסוגלת לנקוב בשמה בלי להרגיש את הדם שלי רותח), את מוזמנת להצטרף../images/Emo13.gif התמכרות נעימה../images/Emo140.gif

BecKiY

New member
ברוכה הבאה, ו- וואד גבוה???????

וווואלההה? הופה חידשת לי
יפה לו

למעלה