שלום.

kirk hammet

New member
שלום.

מישהו יודע כמה תעלה פרארי מודנה בארץ ? כאילו , כולל לייבא אותה , איבזור מלא , כאלה ? רק בשביל לתהות , אני לא מצפה שיהיה לי כסף לדבר כזה בחיים.

razmel

New member
מאות שקלים...

הבאתי לארץ מודנה אחת, וכשהייתי צריך להחליף קלא´ץ לא מצאתי מוסך שיש לו את החלפים. אז זרקתי אותה וקניתי אסטון מרטין. אותה זרקתי בגלל שכשהתקלקלו החלונות חשמל לא היה בארץ מנוע לחלון. גם לא ברכבים דומים מפירוק. קניתי מזארטי, היה לי פנצ´ר וכשהחלפתי גלגל נעלם לי אחד האומים שסוגר אותו. בשום מחסן חלפים לא מצאתי אום שמתאים להברגה. מכרתי אותה לפירוק. אח"כ קניתי .....

kirk hammet

New member
רגע

אבל כל החברות יוקרה האלה , זאת אומרת רובן , נשלטות על ידי חברות גדולות יותר ועממיות יותר. נדמה לי שאצל פרארי זה פיאט. אצלהם אי אפשר למצוא רכיבים ?? וחוץ מזה , כמה כסף יש לך שכאלה מכוניות יש לך ?!

yaron_z

New member
קלאץ´ של אונו 70 שנת 87 מתאים

לפרארי 355 ספידר מ95 ומעלה. בקשר לחלונות חשמל של האסטון, בוזגלו ממוסך "רכב 2000" יסדר לך במבצע מנוע חדש (שירת בעבר יונדאי אקסנט אבל הוא במצב מעולה), אבל זה רק לשמשה האחורית, בקשר לאומים, גם למזארטי שלי אני לא מוצא.

גרמי

New member
אומים של מזראטי...

אני מצאתי שהאומים של אינוצ´נטי מתאימים בדיוק לאלה של המזרטי, אבל רק לדגמי ביטורבו. כשנפל לי האום לתוך המרזב בארלוזורוב נאלצתי לקנות אינוצ´נטי שלמה ב 2000 ש"ח כי זה יצא לי זול יותר מאשר לנסוע לאיטליה לחפש את החלק. יש לי עוד 15 אומים כאלה אם מישהו צריך...

אינוצ´נטי ב-2000 ש"ח ???

איפה ???
תביא, תביא, אני צריך אינוצ´נטי דחוף...בשביל הדיסקים...
השדון...מחפש דה-תומסו בנרות !!!

yaron_z

New member
אבל שלי זה 3 ליטר V8 ולא בי-טורבו

אז האוטו יושב במחסן האספנות שלי על פלצלך, בינתיים אני נוסע ב360 ונהנה מכל רגע.

מחליף איתי ? ראש בראש ???

עם הקארט שלי ?... ת´יודע מה ??.. תוסיף לי שקל ועשרים ויהיה על מה לדבר....
השדון

אני מחפש כזה בדיוק !!!!!!!!!!!!

מחליף איתי ראש בראש ??? עם הקארט שלי ?... ת´יודע מה ??.. תוסיף לי שקל ועשרים ויהיה על מה לדבר....
השדון

yaron_z

New member
אני שוקל עכשיו אם להחליף אותה

בלאונה 93 DL 1600 אתה מכיר משהו שמוכר ויהיה מוכן להחלפה? (אולי יהיו לו בעיות עם האמינות של מנוע ה3 ליטר)???

אם כבר סובארו....

אז...סובארואית... מנוע 1000... פיצוץ הרבה יותר אמין, ועם משקל נכון מאחור, באמפ קטן, והרבה גז וקלאץ´ אפשר אפילו לעשות איתה ווילי
השדון...היתה תקופה שהוא חיפש גם כזו....

yaron_z

New member
זה כמו פורשה....

והקאררה 4 שנת 97 שלי למכירה, אפשרות לתשלומים, או החלפה בטורבו משנים יותר מוקדמות.

kirk hammet

New member
בקיצור

בארץ ממש לא משתלם לקנות מכוניות פאר. טוב , אז אני אסע לאיטליה בשביל לקנות את הלמבורגיני שאני חולם עליה.

למעלה