שלום...

Amethyst

New member
שלום...

שלום. כבר כמה ימים שיש לי בעיות בעיניים. לא ברור לי אם זה דלקת או שעורה ואני ניסיתי מה שיכולתי. רציתי לדעת אם יש איזשהו צמח מרפא כלשהו שעשוי לעזור לי. ישנה אפשרות שהגירוי החל מאיפור... מקווה שתוכלו לעזור לי ותודה מראש, הילה

0 אור 0

New member
בודאי שיש

קודם כל תני לעיניים לנוח מאיפור יום יומיים. אם אין לך בבית שמן הידרופילי, תשטפי את הפנים עם מים ותסירי בעדינות שאריות עם שמן עדין (חוחובה או שקדים כל פנים רטובות) אחרי שהפנים נקיות מכל שארית תקלי על הגירוי באמצעות קומפרסים קרים של תה קמומיל (מפרחים או מתמצית) בפן פחות הוליסטי, אני תמיד מחזיקה בתיק טיפות סטילה להקלה מהירה. אם אחרי כמה ימים את לא רואה שיפור, כדאי ללכת לרופא.

Amethyst

New member
תודה רבה:)

יש לי קמומיל בבית (פרחים) נראה לי שזה בדיוק מה שאני אעשה... אני אישית לא אוהבת כל כך תרופות ממעבדה או כימיות ומשתדלת שלא להשתמש אלא אם כן ממש ממש צריך. בכל מקרה תודה, מקווה שיהיה טוב המשך סופשבוע מהנה והמון אהבה, הילה

דלקת עיניים

מלבד קמומיל , גם מרווה טובה לטיפול בדלקת עיניים ע"י חליטת הצמח וקומפרסים חמימים לעיניים. כל פעם שמרטיבים גזה אחרי הנחתה על העין המודלקת יש להחליפה בגזה חדשה. לדעתי הקומפרסים יעזרו לך מאד , אני גם לא בעד טיפות עיניים אלא אם כן הדלקת ממש חמורה והיא לא עוברת מעצמה. אם יש לך עדשות מגע עדיף להמנע מלהרכיב אותן ורצוי לשלוח אותן למעבדה לניקוי . כמובן להמנע משימוש באיפור ולחטא היטב את האיפור (לשטוף מברשות ולנגב בעזרת מגבונים נטולי בושם או אלכוהול עפרונות עיניים) להמנע גם ממריחת קרמים לפנים באיזור העיניים. ופשוט לתת לעיניים לנוח ולהחלים. החלמה מהירה:)

Amethyst

New member
תודה רבה

אין לי כרגע גזות אז אני אוכל להשתמש בצמר גפן?

למעלה