שלום!

dsol

New member
ברור שנקבל

שם ? גיל ? קצת פרטים ? אני דודי ברוכה הבאה

תודה!..פרטים.....

שם:פולינה גיל:13 וחצי פרטים:אני מאוד אוהבת את סאקורה צאן, ואת כל הפרקים שנארוטו מנסה להתחיל אם סאקורה! אימייל:p[email protected]

0Onegaineko0

New member
היי פולינה-צ'אן ^_^

אני מאיה בת 14 ואני גם מאוד אוהבת את סאקורה! את קוראת את המאנגה?

polichan

New member
יו אני לא מאמינה שיש עוד פולינה!

יו פולינה את חייבת לבוא למפגש הבא כדי שאני אדע מי את! זה נורא נחמד שאת לא היחידה שקוראים לה פולינה! שאנדרוו!!!

אוקי

בסדר פולינה{יו זה נישמע מוזר ליכתוב פולינה ,זה כאילו להיתכתב אם עצמי!חחח...אל תשימי לב יש לי חוש הומור דפוק} כן גם אני חשבתי שאני היחידה ששמה פולינה! נ.ב:אגב שם יפה! את יודעת שזה שם באידיש, זה פושה!{זה נישמע קצת מוזר}

דרך אגב! פוליצאן{פולינה!

גם לך קוראים פולי{זה כמו בסרט ועז הגיע פולי!} בכיתה או פיונה?!

polichan

New member
אחלה!

אבל רגע...לא ידעתי שיש לשם שלי משמעות...מה זה אומר בכלל? ומאיפה באת? אני באתי מרוסיה לפני 13 שנים..אני בת 16..

polichan

New member
נ.ב

אני מנסה לא לזכור שפולי זה כמו התוכי בסרט...חח שלא יכניסו לי קרייקרים לפה! poli whant's a creacker?!

polichan

New member
../images/Emo9.gif

קראתי לעצמי פולי כי הרבה אנשים קוראים לי ככה...ואני לא הכי טובה בלדבר ברוסים ואני גם לא יודעת לקרוא ולכתוב.. בהתחלה אהבתי את סאקורה אבל כשהיא הפסיקה להופיע ולהיות מגניבה הפסקתי לאהוב אותה..

לפולינה

אבל עכשיו היא מגניבה +{פרק 139} מה האימייל שלך ? רוצה להיתכתב איתי אני קצת קטנה!את:16 אני:13וחצי {עוד פחות חודש בערך יום הולדת 14} אבל אפשר להיסתדר נכון! אם את רוצה הינה שלי [email protected] נ.ב:פולי זה לא שם של טוקי אני מקירה סרט שהיא בעצם חלק מי גיבורי הסידרה!והיא ממש יפה{אני אוהבת את השחקנית! בסרט"ועז הגיע פולי!

ואוווו..

13 אני רק 8/9 אבל הישתלבתי יפה אני גם בתי מרוסיה{בלה רוסיה}! באיזה עיר נולדת? אני בברסט{אם את מקירה!

למעלה