שלום

מצב
הנושא נעול.

adiyyy

New member
שלום

שלום
אני מרגישה לא טוב כבר מאתמול והיום עוד יותר. האוזניים מציקות,אני משתעלת המון ואני מצוננת ואין לי תיאבון. יותר מכל אני דואגת להריון ,מה יהיה עם העובר .מחר אני עושה פעם שלישית בדיקת בטא ,על פי המלצת הרופא. האם העובר לא מושפע מכל זה? שבוע טוב. רק מחר יש לי תור לרופא משפחה.

ג ל2

New member
מזל טוב

שלום
אני מרגישה לא טוב כבר מאתמול והיום עוד יותר. האוזניים מציקות,אני משתעלת המון ואני מצוננת ואין לי תיאבון. יותר מכל אני דואגת להריון ,מה יהיה עם העובר .מחר אני עושה פעם שלישית בדיקת בטא ,על פי המלצת הרופא. האם העובר לא מושפע מכל זה? שבוע טוב. רק מחר יש לי תור לרופא משפחה.
מזל טוב
ממה שאני זוכרת מההריון שלי ,ורואה בהריונות של חברות שההתחלה תמיד מלווה בירידה של מערכת החיסונית ,מה שנראה לי מאוד הגיוני מאחר שכל הגוף מגייס את כל כוחו לגדל את הדבר המקסים שגדל בתוכך . תמרי על עצמך ,אוכל טוב ומזין, שינה,והרבה מים ,החלמה מהירה .

העין ה 3

New member
בהחלט נורמלי ולא מזיק לעובר

שלום
בהחלט נורמלי ולא מזיק לעובר
תקפידי לא להגיע למצב של חום גבוה, ובעיקר שימי לב לא לקחת תרופות שאסורות בזמן הריון. מאחלת לך החלמה מהירה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה