שלום

נחמה פ

New member
שלום

שמי נחמה ואני בת 23 במשך השלושה שבועות האחרונים אני משלשלת בכל פעם שאני אוכלת כאשר בשילשולים ניתן ממש לראות את מה שאכלתי מקודם, לפעמים לשלשולים מתווספים גם הקאות. בבדיקות צוואה שעשיתי לא נמצאו חיידקים לפני כשבוע ניתן לי טיפול אנטיביוטי שלא עזר. בשבוע האחרון התוסף לכל המצב גם כאבי בטן מאד חזקים וסחרחורות לפעמים עד כדי כך שאני חשה שאני עומדת להתעלף. אתמול בערב פניתי למיון בשל כאבי הבטן החזקים שתקפו אותי הם ערכו לי בדיקות דם שחלק מהתוצאות היו מעט חריגות כגון: WBC 12.40, PLT 403, GPT 45, CK 263 בנוסף רציתי לציין שהם גם בדקו לי לחץ דם שהיה לא תקין 136/69 דופק 95 כאשר בדר"כ לחץ הדפ שלי הוא 80/120 דופק 75. הם שיחררו אותי בטענה שיותר מעירוי נוזלים אין להם מה לעשות עבורי ושאלך לרופא משפחה העניין הוא שנראה שכולם מושכים את הזמן ואני לבנתיים סובלת וגם לא הולכת לעבודה ( אני עובדת בשרות לקוחות ובגלל השילשולים וההקאות זה בעייתי להגיע). רציתי רק לומר שיש במשפחתי היסטוריה של סרטן הבטן, ריאות ולוקמיה. אשמח לתשובה מהירה, בתודה מראש נחמה פרידמן

שלשול

אין ספק שאת חייבת לעבור בירור למרות שעל פניו לא הנראה לי שמדובר דוקא בגידול אלא דלקת או זיהום

נחמה פ

New member
תודה על התשובה קבעתי טור

לאולטראסאונד + רופא גסטרו בשבוע הבא

למעלה