שלום!

Leuko

New member
שלום!

מישהו יודע מתי מתחיל שידור העונה השלישית בארה"ב? ומישהו ראה כבר את כל עונה שניה כדי שאני אוכל לשתף מישהו ב" איזה מקסימה הסידרה הזאת!!!!!!!!!!!!" ספוילר! ספוילר! לקח לי פרק שלם להבין שזה שהציל את אדם הוא בעצם רשע, למרות שלא הבנתי אם הוא שליח של השטן, או סתם עוד שליח אלוהים שהחליט למרוד. ואיזה מסכנה גרייס, כששרפו את הבית-כנסת, ואמא של ג'ואן עם זה שאנס אותה, זה היה פרק מדהים ביותר. ואדם האידיוט הזה לא האמנתי שהוא יבגוד בה ככה, ועוד עם העלובת-נפש הזאת...... טוב, נראה לי שהוצאתי הכל. נ.ב. איך התמונה?

Leuko

New member
אוי לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תראו מה מצאתי: כתבה על ג'ואן http://www.usatoday.com/life/television/news/2005-05-17-cbs-schedule_x.htm הם ביטלו אותה!!!!!!!!!

nofar 17

New member
../images/Emo58.gifברוכה הבאה!!

איזה עונה!!! התעלתה על הראשונה.. חבל שאין שלישית, חחח... הבנתי שיש בו משהו קצת מוזר אבל רע? לא קישרתי גם.. זה שאנס את אמא של ג'ואן- יוו ממש הזלתי כמה דמעות בפרק.. ובמיוחד בפרק שהיא מגלה שאדם בגד בה- את זה לא ראיתי מגיע!! כאילו זה היה ממש שוק- ועוד עם בוני? טוב מה היא קשורה? הוא שליח של אלוהים שהחליט למרוד (ככה אני הבנתי) התמונה חמודה ממשששש!!! חח...

אהההההההההההההההההההההההההההההההההה

סליחה אני פשוט צריך לבטא את תיסכולי שאין עונה שלישית עכשיו ראיתי את הפרק האחרון של עונה שניה איך אפשר לעשות דבר כזה?? זה ממש פשע נגד האנושות

nofar 17

New member
גם אני ראיתי את האחרון..

פשוט אין מילים- איך אפשר שזה יסתיים ככה????

Leuko

New member
אין איזה עצומה או משהו? כמו שיש

לורוניקה מארס? ותודה (על התמונה)

למעלה