שלום

L i l o s h

New member
שלום

שלום, אני מעוניינת ללמוד עיצוב אופנה. אין לי בגרות מלאה למרות שכרגע אני משלימה במכינה קדם אקדמית. האם ללימודי עיצוב אופנה דרוש גם פסיכומטרי? ואיזה ממוצע בגרויות דרוש? שאלה נוספת, במוסדות ללימודי עיצוב כמו שנקר דורשים תיק עבודות .אין לי תיק כזה ואין לי ניסיון או ידע בציורי /עיצובי בגדים אני רק יודעת שזה החלום שלי ואין לי שום רקע בנושא .האם ישנה מכינה ללימודי עיצוב אופנה ? אם כן היכן? תודה

עיצוב אופנה

תואר B.ED בוגר בהוראה. בחוג לאמנויות העיצוב מגמת עיצוב תלבושות ואביזרים. ראו הוראה אמנויות העיצוב. המכללה וסמינר הקיבוצים יתאחדו, פרטים במוסדות. תואר ראשון ארבע שנים מסלול יום תעודת בגרות+ פסיכומטרי ארצי 03/5441370 אנטיגונוס 6 62664 מכללה להוראת טכנולוגיה ת"א, מיסודה של מכללה למינהל מידע נוסף במוסד תשס"ו החוג לעיצוב אופנה. מסלולי ההתמחות: עיצוב אופנה רב תחומי. קניינות ושיווק אופנה. תקשורת לעיצוב אופנה. תואר ראשון ארבע שנים מסלול יום תעודת בגרות+ מבחן ו/או ועדת קבלה 03/6110000 אנה פרנק 12 52526 שנקר, בי"ס גבוה להנדסה ולעיצוב, רמת גן תנאי קבלה לפקולטה לעיצוב לשנת תשס"ו: א. בעל תעודת בגרות מטעם משרד החינוך והתרבות. בעל תעודת בגרות מחו"ל - חייב בטופס תעודה זרה מטעם הממונה על שקילת תעודות של משרד החינוך, המעיד כי המועמד זכאי להרשם לאוניברסיטה ללא מכינה. בוגר בי"ס מקצועי ארבע שנתי המוכר על ידי משרד החינוך ואשר זכאי להתקבל לטכניון על סמך תעודתו. הערה: ניתנים בונוסים עבור לימודים מוגברים של 5 - 4 יחידות לימוד במתמטיקה, פיסיקה ומקצועות מדעיים. ב. המועמדים חייבים לעמוד במבחני כניסה. במבחנים אלה נבדקים כישורים יצירתיים שונים. ביום הראשון יעברו המועמדים מבחן פסיכוטכני המותאם במיוחד לחוגי העיצוב. ביום השני ייבחנו המועמדים בתרגילי עיצוב שונים. ג. מועמדים שעברו בהצלחה הבחינות הנ"ל, יוזמנו לראיון בפני ועדת קבלה בו ידרשו להציג תיק עבודות (פורטפוליו). ד. מועמדים בני 30 ומעלה מסיימי י"ב כיתות אך חסרי תעודת בגרות או בעלי ת"ב לא מושלמת, יכולים להגיש מועמדותם רק אם עברו בהצלחה מבחנים פסיכומטריים (של המרכז הארצי). לאחר אישור ועדת קבלה יתקבל המועמד כתלמיד שלא מן המניין לשנה א'. בסיום השנה תקבע ועדת ההוראה על פי ההישגים של התלמיד אם לאשר המשך לימודיו ולהפכו לתלמיד מן המניין. תשס"ו עיצוב אופנה. טעון אישור סופי של המועצה להשכלה גבוהה לקראת תואר ראשון B.ED "בוגר בהוראה". בהליך לקראת תואר ראשון ארבע שנים מסלול יום תעודת בגרות+ פסיכומטרי ארצי 04/8562555 ת.ד.9034 רח' הגנים 21 31090 מכללת ויצו לעיצוב ולהכשרת מורים, חיפה

מכינת עיצוב אופנה

קורס הכנה למכללת שנקר - הכנת תיק עבודות ופרויקט אישי. תעודת גמר בהתאם למסלול מסלול יום, ערב ו/או יום ו לפי מסלול הבחירה 02/6733773 יד חרוצים 18 קניון האחים ישראל 94231 סטודיו אי. בי"ס לאופנה ותפירה, י"ם, תלפיות /2004 א. קורס הכנה ללימודי עיצוב לחוגי עיצוב אופנה ועיצוב טקסטיל. ב. קורס הכנה ללימודי עיצוב לחוגי עיצוב פנים ואדריכלות. ג. פעמיים בשבוע. תעודת גמר בהתאם למסלול מסלול יום, ערב ו/או יום ו לפי מסלול הבחירה 03/6110045 אנה פרנק 12 52526 שנקר, לימודי חוץ, רמת גן /2005 מכינה למעוניים ללמוד עיצוב גרפי, עיצוב תעשייתי, עיצוב אופנה, עיצוב פנים ואדריכלות. הכנת תיק עבודות והכנה לקראת ראיונות הקבלה. משך לימוד - 5 חודשים. תעודת גמר בהתאם למסלול מסלול יום, ערב ו/או יום ו לפי מסלול הבחירה 03/5669982 אחד העם 39 65205 מכינה לעיצוב ואדריכלות, סטודיו בי.6 , תל אביב

למעלה