שלום !!!

glowyone

New member
שלום !!!

היי אנשים מה נשמע ? זאתי אסתי , ואחרי שנים ארוכות של פרידה הנה אנחנו שוב יחידיו . חזרתי גם כי התגעגעתי , וגם כי יש לי חדשות . אני , וחברי היקר שמואל , אחרי מרצים באיקון 2005 . אני ושותפי לפשע מזמינים אותכם לתת הצעות להרצאות , וכמובן , להרצות בעצמכם . מצידי יעשו מעמצים רבים להכנסת פרק של תיקים , ואני מבקשת שתיתנו לי הצעות , אני מקווה שאחד מכם או יותר ירצו להרצות בכנס . הכנס מתרחש בתאריכים - 18-20 לאוקטובר , בנוסף הנושא הוא אשליות , אך ההרצאה אינה חייבת להיכנס לקטגוריה זאת ( כמובן מאשליות יוצא נושאי הקונצפירציה , מסדרים סודיים וכדומה . ) אם ברצונכם לתקשר איתי אישית בנוגע לכנס אנא שליחו אי-מייל לכתובת - [email protected] וחוץ מזה - what'zzzzzzzzzzzzzzz up ?!

Gilliana

New member
ברוכה הבאה אסתי! ../images/Emo140.gif

אנחנו אמנם עדיין לא מכירות אבל שמעתי עליך הרבה ואני רוצה בהזדמנות זאת להתנצל על כך שפספסתי את ההרצאה האחרונה שלך בכנס בפסח. שמעתי שזו היתה הרצאה יוצאת מן הכלל. אני אשמח מאד להרצות בכנס - גם בנושא תיקים וגם בנושאים אחרים. נראה לי שאנחנו צריכות לדבר דחוף! אכתוב לך מייל עוד היום.

orityemini

New member
היי אסתי!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo24.gif

מה קורה???????? איזה כיף לראות אותך בפורום!! ההרצאה שלך בכנס הייתה מעולה (למקרה שלא הבהרתי את עצמי מספיק ב100 פעמים שאמרתי לך את זה), נשמח לראות אותך פעילה בפורום שלנו! חג שמח!

למעלה