שלום!

שלום!

יש למישהו אולי עצה איך נפטרים משלפוחיות בכפות הרגליים בלי ליצור פצעים/זיהומים ובלאגן? תודה מראש...

התוצאה של אי מניעה...

אבל... אין בוכים על חלב שנשפך, ובכן הסכת ושמע: כאן מדברת ה"אחות" שבי ולא ה"סבתא": שלפוחיות נוצרות כתוצאה בשפשוף וגרוי בלתי פוסק של עור הרגל וכתוצאה מכך פגיעה בו ויציאת נוזל סירוטי (צהוב) זו כוויה לכל דבר ועניין, אלא מאי? הנוזל יכול להזדהם ולכן קודם כל שמור מכל משמר לבל תבקענה השלפוחיות או אז הבעייה תגדל. עכשיו:
חטא היטב אך בעדינות את איזור השלפוחיות באלכוהול 70% או לחילופין בפולידין.
קח מחט דקיקה (אם יש לך מחט סטרילית - מה טוב) ודקור את קצה השלפוחית כמה שיותר קרוב לאיזור הבריא, ובעדינות רבה רוקן אותה מהנוזל, מבלי לפגוע חס וחלילה בעור השלפוחית, אלא נקב בלבד.
חטא שוב את המקום בפולידין, והצמד את העור שנותר מרוקן מנוזל אל העור העדין שמתחתיו.
רפד את מקום השלפוחית המרוקנת בגאזה וחבוש. העור העליון יגן על העור התחתון עד שיגליד, לאחר יומים שלושה, העור התחתון ירפא ואז העור העליון יתקשה, ניתן בעדינות לגזור במספריים. אם אין לך האמצעים שציינתי, רק חטא, היזהר מאוד מלפגוע מעור וביום ראשון רוץ לאחות באיזור מגוריך. להבא: נא להגן על כפות הרגליים אלא אם כן אתה יודע ויכול ללכת על הידיים.

תודה...

אבל איזה מין בחור חשבת שאני שיקרא לעצמו פני בובה?! ובעברית - אני
ולא

0 אור 0

New member
תתפלאי

בייבי פייס זה במקור היה בחור באיזה סרט .... שיהיה בהצלחה עם הרגל (המרשם המפורט שקיבלת - בדיוק מה שהיינו עושים אחרי טיולי תנועה שאר מזיקים לרגל)

יש קצת הבדל בין בייבי פייס

לפני בובה. עדיין, תינוק זה זכר ובובה... לא

../images/Emo36.gifפני בובה ../images/Emo26.gif

באמת מעניין למה קראת לעצמך ככה ... .............................. עדיף שאני לא אנחש ....................

אתה לא צריך לנחש

רוצה שאני אשלח לך תמונה? או שתפתח קטלוג של toys r us ותראה לבד...

ביקשת לשאול - קיבלת תשובה והנה

עוד אחת: לאחר החיטוי של השלפוחית חטאי מחט בכוהל או שריפת קצהה באש. השחילי חוט לבן במחט, והעבירי מצד לצד של השלפוחית. השאיר את החוט בתוך השלפוחית, וחבשי. החוט יספוג את הנוזלים והשלפוחית תיבש. אגב ראיתי הרבה גברים עם פני בובה אבל זה כבר תשובה לשאלה אחרת.

למעלה