שלום...
M mor1212 New member 3/6/05 #2 וברכה ניפגש בשמחה עם מומיניםםםםםםםםם!!! סנופקין מאי הקטנה מומין מומין אמא מומין אבא !!!
¥ ¥EleVatioN¥ New member 4/6/05 #3 ../images/Emo6.gif../images/Emo129.gif תמיד תהיתי למה אמא מומין כל הזמן עם הסינר הזה? למה היא לא מחליפה בגדים שהיא יוצאת החוצה
../images/Emo6.gif../images/Emo129.gif תמיד תהיתי למה אמא מומין כל הזמן עם הסינר הזה? למה היא לא מחליפה בגדים שהיא יוצאת החוצה
I Im The Sun New member 4/6/05 #4 חח מי ששמר עלי בבגרות../images/Emo42.gif האחרונה במתמטיקה זה מי שעושה את הקול של השוטר במומינים חחח
D DankaN5 New member 4/6/05 #5 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
F FIRE GODDESS New member 5/6/05 #8 רוצה לדעת מה התהייה שלי../images/Emo35.gif תמיד תהיתי למה הם תמיד ערומים אבל כשהם הולכים לים פיתאום יש להם בגד ים.....
רוצה לדעת מה התהייה שלי../images/Emo35.gif תמיד תהיתי למה הם תמיד ערומים אבל כשהם הולכים לים פיתאום יש להם בגד ים.....
D DankaN5 New member 5/6/05 #9 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואי נכוןןןןןןןןן וואי המומינים האלו מוזרים...אבל אין על הסדרה הזו.. חחחחחח הרגתם אותי
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואי נכוןןןןןןןןן וואי המומינים האלו מוזרים...אבל אין על הסדרה הזו.. חחחחחח הרגתם אותי
M Ma E New member 5/6/05 #11 ושדונלד דאק תמיד ערום ושהוא יוצא מהמקלחת יש לו מגבת סביב המותן... מה זה? חחחחחחחחחחח
D DankaN5 New member 5/6/05 #15 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
O oh l0rd New member 5/6/05 #14 ואל תשכחו את התיק של מומין אמא!! התיק הנצחי שלההההההה כל החיים היא מסתובבת איתו מעניין מה יש לה שם שהיא כל הזמן שומרת עליו
ואל תשכחו את התיק של מומין אמא!! התיק הנצחי שלההההההה כל החיים היא מסתובבת איתו מעניין מה יש לה שם שהיא כל הזמן שומרת עליו
O One Falling Star New member 5/6/05 #18 פלאפון? הגיינה נשית? ../images/Emo3.gif סינרים להחלפה? (לא באמת חשבתם שהיא מסתובבת כל הזמן עם ב-ד-י-ו-ק אותו סינר )
פלאפון? הגיינה נשית? ../images/Emo3.gif סינרים להחלפה? (לא באמת חשבתם שהיא מסתובבת כל הזמן עם ב-ד-י-ו-ק אותו סינר )
O One Falling Star New member 6/6/05 #20 מי יודע .. אולי בסוף כל הסידרה הזו זו קונספירציה כזו שמראה את החיים דרך העיניים של מומין אמא שהדרדרה לסמים ועכשיו הפסיקה להחליף בגדים ומדמיינת שכולם מסביבה היפופוטמים
מי יודע .. אולי בסוף כל הסידרה הזו זו קונספירציה כזו שמראה את החיים דרך העיניים של מומין אמא שהדרדרה לסמים ועכשיו הפסיקה להחליף בגדים ומדמיינת שכולם מסביבה היפופוטמים
M Ma E New member 6/6/05 #21 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח והמפלצת הזאת שבאה בחורף.. חחחחחחחחחחח הכי מצחיקה
I Im The Sun New member 6/6/05 #22 היא מפחידהההההההההההה!!../images/Emo42.gif אבל איזה כוסית היאאאאא הגרוקקקקקק גררררררר תעשי לי שמנטפפפפפפפ!!!!
היא מפחידהההההההההההה!!../images/Emo42.gif אבל איזה כוסית היאאאאא הגרוקקקקקק גררררררר תעשי לי שמנטפפפפפפפ!!!!
¥ ¥EleVatioN¥ New member 7/6/05 #24 חחח איך אני זוכרת..../images/Emo129.gif את הפתק הזה! שאמא מומין הביאה לה את התיק צדפה הזה וגם את הפרק שגדל להם ג'ונגל מול הבית ואת הפרק עם היצירוים המתחשמלים האלה..איך קראו להם?! ואת הפרק שה...המיולין? הבוטנאי הזה נפל לאיזה בור בין הרים בים כי הוא חיפש בול :S
חחח איך אני זוכרת..../images/Emo129.gif את הפתק הזה! שאמא מומין הביאה לה את התיק צדפה הזה וגם את הפרק שגדל להם ג'ונגל מול הבית ואת הפרק עם היצירוים המתחשמלים האלה..איך קראו להם?! ואת הפרק שה...המיולין? הבוטנאי הזה נפל לאיזה בור בין הרים בים כי הוא חיפש בול :S