שלום..

שלום..

אף פעם לא הגבתי בפורום,טויב תמיד יש פעם ראשונה
בזמן האחרון אנלא מצליחה לישון,אני הולכת לישון בערך ב-11 וחצי ובדרך כלל נרדמת ב-1,אני חושבת שזה בגלל מחשבות רבות כי בזמן האחרון לפני שינה יש לי המון מחשבות עלי,על חברותיי,ידידיי.. זה נורמלי אצל אדם
אני אישית חושבת שזה בנפש..

דנטל

New member
את צודקת

לא תמיד נדודי שינה הם כתוצאה ממשהו נפשי, אבל הרבה פעמים כן ולא צריך להתבייש בזה שהנפש שלנו מוטרדת. שעה וחצי מהרגע שהולכים לישון עד שבאמת נרדמים זה לא נורמלי. זמן נורמלי הוא עד 20 דקות. יותר מזה כבר מעיד על בעיה, והרי את יודעת שיש לך בעיה. כמה זמן זה "בזמן האחרון"? בעיות שינה מעל חודש מתחילות להחשב באמת כבעיות שינה. מתחת לחודש זה מצב שמצדיק תשומת לב, אבל עדיין לא צריך להלחץ ממנו. מה קרה בזמן האחרון שהמחשבות שלך טרודות לגבייך ולגבי החברים שלך?

תשובה..

בזמן האחרון זה אומר בימים האחרונים.. ובזמן האחרון אני דיי נלחצת לגבי אהובי כי..אני מסיימת כיתה ו'..ואני מפחדת שלא נהיה בחטיבה ביחד באותה כיתה..ואת יודעת חששות כאלו באיזה כיתה הוא יהיה, באיזה אני..וכו..

דנטל

New member
זה נורמלי שמחשבות יטרידו בלילה

את צריכה ללמוד להרגע בלילה. לא לקחת את טרדות היום אל המיטה. מאחלת לך שתשארו קרובים גם בחטיבה

דנטל

New member
../images/Emo6.gif יש כל מיני שיטות להרגע

בקישורי הפורום יש מאמרים עם שיטות. לא כל השיטות מתאימות לכולם. פשוט צריך לנסות. הבסיס זה לא לאכול ארוחה כבדה בסמוך לשינה ולא לעשות פעילויות שמעלות את האדרנלין ולא לשתות קפה ודומיו, אבל חוץ מזה ישנם הדברים שמעבר לבסיס והם רבים, אז ממליצה לגשת לקישורים.

למעלה