שלום

g o t

New member
שלום

לפני חודשיים ו שבועיים איבדתי את אמא. אני בת 31, נשואה עם ילדה בת 3. גרנו עם אמא שלי. אמא כבר לא היתה צעירה וגם לא הכי בריאה אבל השפעת הכניעה אותה. לפני כמה ימים מצאתי את הפורום וקראתי וקראתי החלטתי לכתוב גם. הרגשות והתחושות כ"כ דיברו אלי. החג הזה זה החג הראשון בחיים שאני חוגגת בלי אמא זה החג הקשה ביותר. האמת היא שרציתי להישאר בבית, מתחת לשמיכה ולא לצאת אבל בשביל הגוזל שלי החלטתי שחייבים לחגוג .

מיקימק

New member
הי

מצטערת לשמוע על האובדן שלך, שמחה שמצאת אותנו

שלום לך

וברוכה הבאה אלינו
צר לי על אובדנך... חגים הם אכן תקופה קשה יותר מהיום יום... שתפי אותנו ככל שיתאים וירגיש לך נכון... כאן בשבילך...

שלום לך.

כמו תמיד כשנכנסת משתתפת חדשה - הרגשות מעורבים. מצד אחד, אנחנו שמחות לקבל כל מצטרפת, ומצד שני - גם עצובות, כי הרי זה לא מועדון שאתה בוחר ומייחל להצטרף אליו .. לכל אחת כאן יש סיפור כואב והתמודדויות לא קלות. יחד עם זאת, כנראה שהמכנה המשותף הזה עוזר לנו להבין זו את זו, אפילו בלי מילים. כך תיראי שלפעמים יציעו פה עיצה, ולפעמים יחו דיעה, ולפעמים פשוט ישלחו חיבוק גדול, כי יודות שלפעמים גם המילים לא חזקות מספיק. אז אני מברכת אותך על הצטרפותך, משתתפת בצערך, ומקווה שנוכל להיות לך לאוזן קשבת, לב מבין ולכתף תומכת. סקאלי

אדומה2

New member
מועדון מפוקפק

היי, אני משתתפת בצערך ומכירה את הכאב. פה אנחנו שייכות כולנו למועדון המפוקפק הזה של בנות ללא אם. מצד שני, אני חושבת שיש ערך בלדבר עם אנשים שיודעים בדיוק על מה אנחנו מדברות כשאנחנו מספרות על האובדן שלנו ועל הקושי- לא רק בזמן השבעה, בחודש הראשון או בשנה הראשונה, גם אחרי. הרי זו התמודדות אינסופית כמעט. נשמע שהקשר שלך עם בתך נותן לך כוח, וזה חשוב. מקווה שיש לך עוד מקורות תמיכה.

libi4

New member
ברוכה הבאה ל-../images/Emo82.gif

זה בדיוק המקום להגיע אליו אחרי האבל.... תמצאי פה נשחם חמות ואוהבות....
סליחה על ההצפה כי הבן שלי רצה לבחור.....

למעלה