שלום

ליאת1231

New member
שלום

שלום לכולם אני מצטערת שאני מתפרצת ככה לפורום שלכם אבל חשבתי שאולי ממכם אוכל לקחת חומר על הנושא . אני סטודנטית למדעי ההתנהגות והתבקשתי להעביר מצגת על אפילפסיה , המצגת צריכה בעיקר להכיל הבטים פסיכולוגים ואודה לכם אם תוכלו לסייע לי , קשה למצוא חומר על ההתנהגות של החברה לאנשים בעלי אפילפסיה , על דרכי קבלה של משפחות עם ילד/ה בעלת אפילפסיה , אז אם תסכימו לחלוק איתי את סיפוריכם אני אודה לכם מקרב לב . ליאת

ליאת1231

New member
תשובה לחיים

חיים תודה חשבתי על לעבור על ההודעות שלכם ולהשתמש בהם אבל זה חומר אישי ואני מעדיפה שיספרו לי או יתנו לי אישור להשתמש בהודעות שכתבתם ולא פשוט להשתמש בהודעות . אם יסכימו שאני אשתמש בהודעות אני אשמח ואם לא אני אכבד את הרצון שלכם . שוב תודה ליאת

שלום ליאת

לדעתי- למטרה שלך, עבודה שנישארת במיסגרת מצומצמת, את מוזמנת לקרוא ולצתת לנאמר בפורום, לכול חבר בפורום תצמידי כינוי בעבודה לדוגמא:חבר/ה 1,2,3... (מחכה לך עבודה קשה) כמו כן תיפני במסרים לאנשים ותבקשי מהם איזו רמה של קשר. תסבירי קצת בפירוט את הכיוון של העבודה ומתי את צריכה להגיש אותה. תנסי לנסח שאלון כללי, ואולי תקבלי תשובות ומשם תמשיכי. התנאי הוא: שתעבירי את העבודה, בסיומה למנהלי הפורום, ואולי המנהלים יחליטו שתהיה בספריה של הפורום. ושיהיה לך בהצלחה. מטרת הפורום היא תמיכה, אבל בנוסף אנו מעונינים להחצין את הנושא, ולהביא להבנה טובה יותר של הסביבה את האפילפסיה.

למעלה