שלום

kung fu

New member
הי ליאור. קראת את ההודעות בפורום?

קראת את הספר "ארבע ההסכמות" אולי?

kung fu

New member
מאד מומלץ ../images/Emo13.gif

ואם יהיו לך שאלות בנושא (בעקבות הספר או אחרי שתקרא כאן דברים) אתה מוזמן לשאול

תודה קוג פו

בנוסף לזה שאשמח לדעת יותר על הספר , יש לנו תבניות בראש סגורות בדר"כ אבל אם נצא בהם נראה שליאור לא חייב להיות אתה, ועצם השם לא מחייב זאת .נכון שאף פעם לא הכרתי מישהי שקוראים לה משה אבל, אני ליאור זה אחרת ואני בת . שבת שלום קונג פו בן או בת? [נחמד יותר מאשר גבר או אשה.]

אז למה קונג פו?

אז למה קונג-פו מה רע במיכל אני מאד אוהבת את השם מיכל ותמיד כל המיכליות נחמדות

בחירת ניק עבורי כמו לבחור חתימה...

כל בחירה, באה ממקום של התחברות, ההתחברות יכולה להיות למקצוע שהוא אוהב, לתדמית שהוא רוצה לייצג או במה שהוא מאמין אני בחרתי כניק את שמי, וגם החתימה שלי היא שמי המלא ולמה? כי אני מאמינה ומרגישה מחוברת לעצמי, ורואה אותי נציגה של עצמי מה גם אדם שחותם בשמו המלא בדרך כלל הוא אדם שנותן יותר התייחסות לעצמאות, לביטחון עצמי ול"אני" שלו אומרים גם שאנשים שחותמים בשמם המלא הם אנשים פתוחים, חביבים,ונוחים ליצרת קשרים בקלות ואם מסתכלת על עצמי מעוד מאמת אז, אני ליאור זה על קצה המזלג למה אנשים בוחרים ניקים או חתימות? הרחבתי אך מקוה שהוספתי במשהו

naftalyb

New member
שלום לכם

חדש פה נראה מקום נחמד אל תשימו לב אני רק בודק את השטח מסתכל לימין לשמאל אההה נחמד מי את ליאור?

אתה מוזמן להישאר, לשאול שאלות

על ארבע ההסכמות, לקרוא מאמר מהפורום וכדומה...

הסכמים ../images/Emo13.gif

אנחנו ממלאים אחרי המון הסכמים כל הזמן. ארבע ההסכמים שדון מיגל רואיס כתב עליהם, עוזרים לנו. אם יש הסכמים אחרים שעשית עם עצמך והם מועילים עבורך, אז בכיף
השתמש בהם

היי מיכל הררי...

חלפ=חלפון כן שם משפחתי ה-4 האחדים
הם ה-4 התכונות הכי טובות שלי
נעים מאוד להכיר מיכל

למעלה