שלום

crazypuf girl

New member
שלום

אני מרגישה שאין לי אף-אחד בעולם הזה.. אף אחד לא אוהב אותי איבדתי את אמא שלי ועכשיו גם אבא שלי שונא אותי אני לא יכולה יותר איך הייתי שמחה להיות במקום אמא שלי באוטו הזה...ל-מ-ו-ת

אנחנו

אנחנו אוהבים אותך וכאן בשבילך מתי שרק תירצי..
לנו כל אחת ואחת כאן חשובה , כל אחת היא אחות לצרה יקרה מאוד..

S u n n y 1

New member
היי מתוקה

קבלי חיבוק גדול גדול חזק חזק
מקווה שתרגישי טוב יותר אולי תתחילי עם משהו שעושה לך טוב? פה בשבילך

שלום

בטוחה שאביך לא שונא אותך...אבל גם מבינה שזו ההרגשה שלך כרגע ולא ממש משנה אם זה נכון....ההרגשה כואבת... נסי לעשות משהו למען עצמך...משהו שאת אוהבת לעשות...משהו שעושה לך טוב...אהבי את את עצמך... וחוץ מזה אנחנו כאן בשבילך עם חיבוק ענק והמון אהבה. מחזקת אותך

אמאל4

New member
קודם כל קבלי את האבה שלי מכל הלב!

אני בטוחה שגם אם יש לך חלוקי דעות עם אביך הוא אוהב אותך. ההורים לא יכולים ככה להפסיק לאהוב פתאום. החיים יקירה הם דבר יקר. מתנה. זה קשה הכאב הזה אני יודעת. אבל... החיים חזקים מהכל.

דניאל חמודה,

אני מצטערת שאת מרגישה כך. האם קרה היום משהו מיוחד עם אבא שגרם לך להרגשה הלא טובה? או שקרה משהו אחר שגרם לך להרגיש כך? בכל מקרה, טוב עשית שבאת לכאן כשהיית עצובה. לפי התגובות שקיבלת, אני מקווה שהרגשת שיש לך פינה חמה כאן, שרק מחכה לתת לך אהבה. דניאל, כיתבי לנו בבקשה איך את מרגישה היום. סקאלי

crazypuf girl

New member
אממ

היום אני מרגישה כבר יותר טוב אני מניחה שמה שאני צריכה לעשות זה פשוט להמשיך את החיים בלי אבא, אני אצליח להסתדר בלעדיו במילא לא היינו ביננו קשר כזה טוב... כל כך טוב לדעת שאי שם בעולם מישהו דואג, אז אני מודה לכן מאוד

אמאל4

New member
דניאל אנחנו כאן בשבלך תמיד אל תהססי

לפנות . את לא לבד. שמחה שאת מרגישה טוב יותר ואולי עשיו שאת מרגישה ככה תנצלי זאת לנסות ולשוחח עם אבא לישר הדורים וללבן דברים. אני כאן ליעץ אם תצטרכי.

שמחה שנרגעת קצת...

עכשיו מה שחשוב זה קודם כל להירגע. אבל אח"כ - יש מקום לחשוב על הענין עם אבא. לא כ"כ מהר מוותרים על קשר עם הורה, את יודעת ... האם יש לך קשר עם איזשהו גורם מטפל - פסיכולוג, יועצת בבי"ס, או מבוגר כלשהו שאיתו את יכולה לדבר על מה שמציק?

שלום דניאל

שמחה שאת מרגישה טוב יותר... כתבו לך כבר ורק אוסיף שלא כדאי לוותר על הקשר עם אבא במהירות כזו... כדאי לנסות ולמצוא דרך לשפר ולבנות את הקשר טוב יותר...האם יש מישהו שיוכל לגשר ביניכם? איני יודעת במה דברים אמורים, אך לאחר שתקחי לך את הזמן ותירגעי מעט, נסי למצוא דרך "להגיע" אל אביך, בטוחה שהוא דואג לך ואוהב אותך גם אם כרגע זה נראה לך אחרת...

libi4

New member
מריבות עם אבא../images/Emo129.gif

שהייתי בגילך הוריי מאז ומתמיד לא הסתדרו ואמא היתה בוכה המון ובתור ילדה חשבתי שאבא ממש מזיק לה אז שנאתי אותו ורבתי איתו המון ממש מריבות קשות...היום שאי נשואה עם ילדים אני רוצה להגיד לך שאבא יש רק אחד וצריך לקבל אותו ולנסות להסתדר במיוחד כעישו...שאמא משכינת השלום איננה... אז מה שאני מציעה לך דניאל זה להירגע ולחשוב בהגיון....הוא הרי לא יעלם...אז עדיף שתנסי לגשר ולנסות להיות איתו בסדר לא ממש חברה כי הוא האבא ותאמיני לי שתזדקקי לו הרבה...עוד מעט... המון אהבה... אם את רוצה חיזוקים נוספים את יכולה לשלוח לי מסר... שבוע טוב

crazypuf girl

New member
לצערי

אין גורם מגשר.. לא נורא.. בסוף נסתדר.. שוב תודה לכן, גרמתן לי להרגיש הרבה יותר טוב

libi4

New member
סופהעולם לפעמים../images/Emo73.gif

רק מסתמן כסופהעולם,שאנו גדלים אז אנו מגלים שדברים רבי משמעות הופכים עם הזמן לכלום.... תני לזמן לעשות את שלו...תני לאבא צ'אנס ולעצמך....וזה משתלם!!!! חיבוק!!!

למעלה