שלום!:)

Zrubavelit

New member
שלום!:)

היי:) הגעתי לפה בעיקרון כי חיפשתי מקורות מידע על ההופעה של אביתר בפסטיבל אהבה בים המלח, וממש שמחתי לגלות פה פתאום פורום אביתר שלם! :) אז כמובן שישר החלטתי לרשום הודעה...:) את אביתר התחלתי לשמוע ממש רק בכמה חודשים האחרונים בעקבות ידיד ופשוט התאהבתי, בינתיים יש לי את הדיסק הראשון שאמא קנתה לפני הרבה שנים, ואת החדש, שקניתי שבוע שעבר, והוא בתהליכי חרישה:) בכל מקרה, מצאתי מידע על ההופעה, לא יודעת אם פרסמו פה כבר או לא, בכל מקרה הנה לינק... http://tickets.wallashops.co.il/Shows.asp?Category=4&shCode=1919 ועוד שאלה, מישהו מתכנן ללכת? ואם כן, מישהו מוכן להסביר לי על סידורי שינה והכל שם? לא הייתי שם בחיים שלי ואני ממש אשמח ללכת ולתכנן מראש... יום טוב!:)

זוהרים

New member
היי ברוכהבאה.. ../images/Emo9.gif

תגידי ישלך מושג כמה עולה העסק הזה..
הייתי רוצה ללכת לכמה הופעות.. אוף.. כסף כסף כסף..

Zrubavelit

New member
אממ...

אממ... רוב ההופעות עולות בין 100 ל130 ש"ח... של אביתר ספיציפית עולה 110 ש"ח, בעוד שעברי לידר עולה למשל 130... וארקדי דוכין 125 אם אני זוכרת נכון. הכל כתוב בוואלה!שופס, אם תרצי לחפש כרטיסים... ותודה על הקבלת פנים:)

זוהרים

New member
וואי פ א ק ../images/Emo70.gif

איזה מחירים.. :\ רציתי גם אביתר גם עברי.. ועוד נסיעות זה גם המון.. אוווווף

Zrubavelit

New member
...

אם יש לך ישראכארט יש הנחה תמורת כוכבים, אם זה מעניין אותך... בכל מקרה, כן זה יוצא סיפור ממש יקר... חשבתי שזה יהיה במרוכז כזה, אבל זה לכל הופעה בנפרד, ככה שצריך לוותר על משהו... אבל לאביתר אני בטוח הולכת:)

OniOn Of a dOwn

New member
הם... איך נאמר..

טיפה הגזימו? אני חשבתי שזה יהיה נוסח הבומבמלה.. שמשלמים עבור כל ההופעות... אבל כזה מחיר להופעה
אני חושב שאני אסתפק בבראקה

למעלה