שלום :]

שלום :]

מה שלומכם? אני גבי... חיפשתי פורום של אלג'יר, ולשמחתי מצאתי. אני לא מעריצה אותם שנים, כי רק לפני חודשיים שלוש שמעתי אותם לראשונה. המוזיקה שלהם לפי דעתי, זה משהו יוצא דופן לחלוטין. מדהים. התאהבתי בהם. וגם רציתי (ועדיין רוצה) ללכת להופעות שלהם. רק שאצלי, כשאני אומרת לחברים שלי שיש הופעה של אלג'יר, הם בכלל לא מבינים על מה אני מדברת, הם חושבים שזאת ארץ, לא מודעים ללהקה. אז, אני מקווה להשתלב המשך יומטוב לכם :]

bזוהר

New member
שלום גבי ברוכה הבאה!:]../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

אז כן,יש כאן פורום של אלג'יר ובנוסף יש להם אתר רשמי www.algir.ao.il ובו פורום רשמי. הופעות של אלג'יר זו חוויה מדהימה ולדעתי,תלכי בכל זאת למרות שלחברים שלך אין מודעות לגבי הלהקה. את בעיקר צריך להנות מהאנרגיות,מהמוזיקה-מההופעה.כך שאולי בפעם הראשונה זה לא יהיה כ"כ נעים להיות לבד אבל את בעיקר תתרכזי בהופעה המדהימה כך שנוכחות של חבר לא תשנה יותר מדי. בנוסף,אם תלכי לכמה וכמה הופעות תמצאי לך שם כבר חברים(או כאן מהפורום) שאיתם תוכלי ללכת להופעות.. ידיד שלי למשל הלך לבד להופעה בבארבי והיה שם עם כמה בחורים שהכיר בהופעה. אני מקווה שבאמת תלכי בקרוב (או לא בקרוב)להופעה ותראי כמה זה לא משנה כשאין לידך מישהו.או שאני מקווה שתמצאי חברים מהופעות ומהפורומים. אני יכולה לארח לך חברה בהופעות,רק חבל שתפספסי בגלל זה... גם אני מקווה שתשתלבי כאן, יומטוב גם לך! בהצלחה!

סבבה....!

לפעמים הבאות אני אקשיב לעצתך ואבוא לבד. אני אחכה שהם יופיעו בבארבי. תודה לכם :]

moshit1

New member
ברוכה הבאה.

גם אצלי זה היה ככה- עד שהחדרתי לכל אחד שזו להקה מעולה. מקווה שתהני פה. ומקסימום- לכי להופעות לבד...

liloosh tt

New member
שלום לך.. או לכם? ../images/Emo67.gif

אני לילו'ש, נעים מאוד! תהני לך פה... קבלי
חחחח וכן, ישנם כמה אנשים שאת להקת אלג'יר הם לא כ"כ מכירים(אבל בטוח שהם שמעו כמה שירים שלהם ולא היו מודעים לכך שזה של אלג'יר..
) יום מקסים שיהיה לך.

למעלה