שלום...

שלום...

הממ.. אני חדשה
אני רוקדת דיי הרבה זמן ואני נורא אוהבת לרקוד... ויש לי שאלה שאני צריכה עזרה מרקדנים מנוסים
מישו פה יוכל לעזור לי בבקשה

the mush

New member
ברוכים הבאים../images/Emo9.gif

וואל, אני לא רקנית מנוסה. אבל אני יכולה לנסות לעזור לך.. התמכרות נעימה

lilach 20

New member
ברוכים הבאים

היי..... אני גם חדשה פה.. יש לי קצת ידע במחול ואולי אוכל לעזור לך במשהו... אם בא לך את מוזמנת לשאול

אני פשוט...

רוקדת על נעלי פוינט... ואני דיי חדשה בזה
(זה ממש לא דבר נחמד
אבל זה יפהה
) אז רציתי לדעת אם אפשר לרחוץ אותן או לכבס אותן באיזושהיא דרך בלי שהן יהרסו
... תודה

ליזיגי

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

בקשר לשאלה שלך- לא נראה לי שיש דרך לכבס אותן בלי שהן יהרסו, וזה גם די מיותר
רק אם היית יודעת מה עבר על הנעלי פוינט שלי.. לפני כמה שיעורים רקדתי כמעט כל השיעור, השתתפתי בכל הקבוצות, התאמצתי הכי הכי שאני יכולה |מרגישהגאה| ואז הורדתי את הנעל, והכל היה דם, וגם מבחוץ ראו את הדם.. איך נכנסתי ללחץ
נעלי פוינט זה בין הדברים שהכי חשובים לי
אז שאלתי את המורה מה לעשות והיא אמרה עם מגבון לח או מים קרים <קרים, קרים לא חמים!> לנקות את זה.. אז אני לא יודעת מה הבעיה אצלך, אבל לא נראה לי שזה ממש טוב לכבס אותן..

MiniMe20

New member
היי

היי... אני לא כל כך רוקדת על פיונט, אבל לפי מה שאני יודעת לא נוהגים לכבס אותן. יש אפשרות לצבוע אותך ובד"כ עושים את זה לפני הופעות, אבל אם את רוקדת עליהן כמה פעמים בשבוע אז התחלופה שלהן תהיה קצרה בגלל שהן ישברו.. ככה שאין ממש טעם לכבס אותן. בכל אופן תהני לך משיעורי הפוינט, כי למרות שזה כואב בהתחלה זה ממש נחמד.

אאההה ובלי שום קשר...

הייתי אתמול בהופעה של תלמה ילין (של י"ב י"א וכמה מי'...) בגלל שהמורה שלי מלמדת שם קיבלנו כרטיסים חינם
זה היה ממש יפה

MiniMe20

New member
קלאסי ומודרני

בעיקרון גם קלאסי וגם מודרני, אבל עכשיו הזנחתי את זה קצת ואני לומדת כוראוגרפיה. כמה שנים את רוקדת?

9../images/Emo187.gif..

אבל האמת היא שזה לא משנה יותר מידיי, כי אני מכירה אנשים שלא רוקדים יפה כלכך, והם לומדים כבר שניםם
אני לומדת בלט, מודרני וג'אז...
הממ.. איך אפשר ללמוד כוראוגרפיה
נשמע מסובך

MiniMe20

New member
יש כל מיני קורסים

בעיקרון יש כל מיני מקומות בארץ שאפשר ללמוד בהם.. הבנתי שיש גם קורס של אוניברסיטת ת"א. האמת שזה לא כל כך מסובך... זה כמעט כמו שיעורי קומפוציזיה אם את מכירה רק מורכבים יותר. ויש גם שיעורי תאוריה ותולדות המחול. בעיקרון רוכשים כלים איך להוציא את הרעיונות שלנו לריקוד שיעמוד על במה.

MiniMe20

New member
../images/Emo13.gif

בהחלט שווה.... השאלה היא איך המורים ועד כמה את אוהבת את זה

TheBlackFairy

New member
נעלי פוינט../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

לא רוחצים ולא מכבסים נעלי פוינט
. הם לא נעליים רגילות, הם יהרסו מיד וחבל עליהן
. וסתם, כאשר הן מלוכלכות או קרועות בפלטפורמה שלהן, זה מראה שעובדים ועושים איתן משהו
.

כן, האמת היא

שבנעליים רגילות אני מעדיפה שהן יהיו מלוכלכות ולא לבנות\ורודות
אבל חברה שלי קנתה נעלךיים חדשות וזה פשוט נראה כלכך יפה

TheBlackFairy

New member
אחלה../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

אם יש לך את הנעליים הזולות יותר, הם גם יהרסו לך באיזה שהוא זמן, ותצטרכי לקנות חדשות אם תרצי להמשיך לעלות
.

למעלה