שלום

שלום

שלום אני ומשפחתי (בגילים :54 ,47, ו15) רוצים לצאת לטיול לשנה להודו ורציתי לשאול כמה שאלות שהשמח אם יענו לי 1.איפה אפשר לעשות חיסונים ? ואיפה מקבלים בגוף את החיסונים? 2.האם אפשר בבקשה מקומות לטיול ? 3.והאם יש בהרבה מקומות בהודו חנות שמורידים תמונות לדיסק? והאם הם בטוח לתן להם ? 4. אם אפשר לקבל אתרים בעברית שנותנים מידע על הודו בתודה מראש (אני נקבה)

kogawa

New member
מכיוון שכבר יותר מחודש את שואלת

את אותה השאלה, אני מציע לך את הדברים הבאים: לבקש מהורייך להתעניין בשאלות כבדות אלו ולתכנן את מסלול המשפחה ברצינות. שנה טיול של משפחה בהודו זהו לא נושא שעליו תקבלי תשובות בפורומים, אלא יעוץ אמיתי של אדם מנוסה עליו סומכים שבאמת מכיר ויודע. לגבי השאלות שלך, חיסונים מקבלים במרכזים של משרד הבריאות לאחר יעוץ רופא שלהם (ולאחר תשלום בבנק הדואר). המקומות הפיזיים בגוף תלויים בחיסון, בד"כ בעכוז, בכתף וטיפות לפה, בנוסף לגלולות מניעה במהלך הטיול. מקומות לטיול יש בכל הודו - ממליץ לקנות את המדריך להודו - לונלי פלנט (שני הספרים)וללמוד, ולאחר מכן לשאול. הורדת תמונות לדיסק אפשר לעשות במקומות רבים וזה בטוח מספיק לתת להם. לגבי אתרים, ישנם המון, אבל כדאי לדעת מה לשאול ולהתמקד בשאלה ספציפית ולא לשאול שאלות כלליות מדי. אגב, לפני חודש ששאלת את אותה שאלה כתבת שאתם נוסעים באוגוסט, אז מעבר לכך שלא התקדמתם בחודש הזה, כדאי שתזדרזו מכיוון שלפחות חיסון לצהבת יש להתחיל חודשים לפני היציאה. ותחזרי כשתדעי יותר, ותתמקדי יותר בשאלות, ורצוי שתעברי עם הורייך על ניסוח וכתיב השאלות בפורום. ושיהיה בהצלחה!

למעלה