שלום!

שלום!

שלום לכם! יש לי נושא קצת קשה לדבר עליו ואני לא בטוחה שאני בפורום הנכון אבל אשאל בכל זאת. אני בת 17 בעוד חודש בערך. לפני שנתיים נאנסתי על ידי מישהו שהיה בן הזוג שלי באותה תקופה. מאז אני פשוט לא מסוגלת לעשות דברים מסוימים. כלומר, היה לי חבר במשך חצי שנה (נפרדנו לפני חודש וחצי) וכל הזמן היינו מתמזמזים ובעצם עושים כמעט הכל.. אבל ברגע שהוא רצה לרדת לי פתאום כל הגוף שלי נדרך וקפא.. וניסינו את זה מספר פעמים בימים שונים.. שום דבר לא עזר. וכשהוא ניסה לחדור אליי שוב כל הגוף שלי נדרך וקפא והוא לא הצליח. אהבתי מאוד את חבר שלי וסמכתי עליו ב-1000000% ככה שזאת לא הבעייה. הוא ידע על האונס והיה הכי בסדר בעולם והכי מבין שאפשר והיה שם בשבילי מתי שהייתי צריכה.. אני אומרת שוב, אני מצטערת אם זה לא הפורום הנכון לשאול את זה אבל אני אשמח מאוד לקבל תשובות כי אני כבר מיואשת.

שמעי,

לי באופן אישי אין תשובות לתת לך, אבל באמת שאין לך מה להצטער
כן יש לי כמה הצעות... לא יודעת כמה הן יהיו לעניין. יש פורום נפגעות תקיפה מינית, זה קושם כל. הייתי מציעה לך לפנות גם שם. דבר שני, אני לא יודעת אם את בטיפול פסיכולוגי, אני במקומך (בלי קשר לזה שאני בטיפול) הייתי הולכת בכל מקרה. אם את לא בטיפול, אני מציעה לך להתחיל, בכל מקרה זה עושה טוב לנשמה. אם את כן בטיפול, הייתי מציעה לך לעשות פגישה משותפת יחד עם חבר שלך, ולנסות לדבר על זה עם איש מקצוע... חוץ מזה באמת שאין לי מידע לתרום...

הממ..

קודם כל, תודה רבה על התגובה! ניסיתי לכתוב פעם בפורום נפגעות תקיפה מינית אבל אחרי שבוע בערך לא יכולתי יותר. זה עשה לי רע. ניסיתי גם טיפול פסיכולוגי אבל לא יכולתי לספר לפסיכולוגית על מה שעברתי. מיד היינו מדברות על הדברים הלא באמת חשבוים וכשהיא ניסתה להיכנס קצת יותר עמוק אני מיד שיניתי נושא. היא ידעה על מה שעברתי, היא ניחשה לפי ההתנהגות שלי, כנראה, אבל זה לא עבד. הפסקתי את הטיפול אחרי 3 פגישות. דרך אגב, אין לי חבר כרגע.. החבר שדיברתי עליו הוא האקס שלי, נפרדנו לפני ודש וחצי..

טושית18

New member
אם אני לא טועה...

יש אפשרות לטיפול אצל פסיכולוג/סקסולוג באופן טלפוני. אני אברר את זה ואשתדל לומר לך אם כן.

XCDS

New member
מצד המין הזכרי

כגבר שהייתה לו חברה שנפגעה מאונס בגיל 15 (כשהייתי בן 16) אז זה מתסכל כשחברה שלך לא נותנת לך לגעת בה. ואחרי זמן מסוים אתה מגיע למסקנה שזה לא הולך. למי באמת בגיל 16 יש סבלנות. אבל לאחר שנתיים שלא דיברתי איתה - התקשרתי אליה והתנצלתי.ואחרי זה נהינו ידידים טובים. מה שאני מנסה להגיד זה שזה מתסכל אותנו לצאת עם בנות פגועות וחלקנו מבינים (בד"כ לאחר מעשה) שאתן צריכות זמן. איך את צריכה לנהוג עם עצמך רק את יכולה לדעת. אבל אם את רואה שהבן אדם שאיתך עדיין איתך לאחר הרבה זמן - יש לזה משמעות שצריכה להשפיע עלייך.

זה לא בדיוק ככה..../images/Emo54.gif

כן נתתי לו לגעת בי.. והמון! כמו שכתבתי כבר קודם, היינו מתמזמזים ומתחרמנים כל הזמן. הוא היה עושה לי ביד (אבל בלי חדירה) ונוגע בי כל הזמן. הבעייה הייתה רק כשהוא רצה לרדת לי וכשהוא רצה שנקיים יחסי מין מלאים. חשוב לציין שהוא לא לחץ עליי בשום דבר וכשאמרי לו "לא" אז הוא תמיד הפסיק (אבל זה לא קרה הרבה פעמים). הוא היה הכי מבין בעולם אבל אני מניחה שבשלב מסוים גם לו נמאס. איך בדיוק העובדה שהוא היה איתי הרבה זמן צריכה להשפיע עליי?

ToryMaster

New member
את יודעת

נתקלתי באותה בעיה במשך שנה (לא נאנסתי, עברתי סוג של תקיפה), עד שהצלחתי לעבוד על עצמי מספיק כדי למצוא מישהו שאוכל לאפשר לו באמת לגעת בי. לא בלי בעיה, אבל לאפשר. יקירה, זו החוויה הכי נוראית שיכולה להיות, אני יודעת. כמו שנאמר, אין לי מושג אם את בטיפול, אבל אם לא, אני ממליצה בחום לפנות לטיפול פסיכולוגי, רצוי עם אישה. בין אם זה בקשר לקשר עם עם החבר הנוכחי או לא, את צריכה לפנות לטיפול. אני מאמינה שזה בהחלט צריך להיות מקום שבו את יכולה להתמודד עם הדברים האלו, אבל ממליצה בחום על פורום נפגעות תקיפה מינית. איך שלא יהיה, את צריכה להבין שחוסר היכולת שלך לאפשר לו לרדת לך או לחדור אלייך לא קשור בו או בקשר שלכם, אני בטוחה שיש לכם קשר נהדר. זו בעיה תת מודעת, החסימה והקפיאה האלו בלתי רצוניות. בהצלחה, כן?

מיאו

ניסיתי טיפול פסיכולוגי אבל הפסקתי אותו אחרי 3 פגישות כי לא הייתי מסוגלת להיפתח אלייה. אני כבר מיואשת.

תשמעי

יש המון פסיכולוגים. אני ניסיתי המונים עד שמצאתי מישהו שאני יכולה להיפתח אליו. לפעמים זה לא רק כי קשה לך, זה כי אין כימיה עם הפסיכולוג. עבר איזה זמן מאז, אולי את יותר מוכנה לזה עכשיו? לדבר על הנושא? אני באמת מציעה לך לשקול את זה שוב פעם

ToryMaster

New member
../images/Emo45.gif לי לקחה שנה

להיפתח לפסיכותרפיסטית שהייתי איתה ארבע שנים.

ToryMaster

New member
אז תנסי שוב

יקירה, שלוש פגישות להיפתח לפסיכולוגית זה כלום. את מבינה שזה כמעט בלתי אפשרי "להחלים" ולהתגבר על הטראומה בלי טיפול? בלי עזרה מבחוץ?

היי לך ../images/Emo24.gif

וברוכה הבאה לכאן. שמחה ששיתפת ושאת מבקשת לעצמך עזרה
זאת כנראה גם הדרך שלך להחלמה... אני מבינה שניסית טיפול פסיכולוגי שלא עבד עבורך. זה לגמרי בסדר, סוג הטיפול הזה (בשיחה) לא מתאים לכולם, ובטח שלא בכל מקרה או בכל שלב. המזל הוא שיש היום אפשרויות רבות לטיפול שאינו מערב דווקא מילים, אלא דברים כמו מגע, תנועה, יצירה וכו'. דרכים להגיע אל האדם בצורות אחרות... למעשה, גישות הוליסטיות שונות, המסתכלות על האדם כשלם ולא מחפשות לטפל בסימפטומים שונים, יכולות להתאים. העיקר הוא שתתחברי אל האדם שעובד איתך ותוכלי לתת בו אמון, זה מפתח להצלחת הטיפול ולפתיחת הדלת לריפוי. אשמח לשמוע עוד ולנסות לעזור (גם במסרים אם את מעדיפה)
עונג

סיון 1 23

New member
שלום.

אני חושבת שעצם זה שאתה הגעת איתו המון... ונתת לו להתקרב אלייך ולגעת בך זאת התקדמות אדירה.. כי המון בנות שעוברות התעללות או תקיפה מינית לא מסוגלות אחר כך שיגעו בהן... אני אישית תמיד חושבת שהכי טוב זה לדבר... ויש הרבה אשנשים שמקשיבים. אבל אם זה לא נוח לך אז זה לא משנה מה אני חושבת... תראי הגוף שלך ננעל, כי את עדיין בטראומה... אבל אני מאמינה שתמצאי מישהו שתאהבי ותסמכי עליו 10000000% ועכשיו אחרי איפה שהתקדמת עם החבר הקודם שלך... את תוכלי להגיע איתו יותר רחוק... אני מבינה שסמכת על החבר הקודם שלך... לא סותרת את זה, פשוט הדברים האלה לוקחים זמן. אולי אני טועה.

missipipi

New member
עברו 5+ שנים והפחד לא עבר לי

החבר הראשון שלי היה מכריח אותי לקיים איתו יחסי מין,אני לא רוצה לגעת בשאלה למה לא גמרתי עם זה ( הקשר נמשך בצורה כזו יותר משנתיים). מה שכן עברו הרבה שנים מאז ואני באותו המצב. נרתעת כשרוצים לרדת לי , וכשקורה שאני כבר שוכבת עם מישהו שבאמת יקר לי - הבוקר שאחרי זו בד"כ הפעם האחרונה שאני רואה אותו - אני פשוט לא מסוגלת להמשיך בקשר איתו אחרי .אני נמשכת ומתחרמנת אבל כשזה מגיע לאקט עצמו אני כאילו נעלמת. אם יש למישהי עצה - בבקשה. אני חדשה כאן והאפשרות להיפתח כאן נפלאה , החלפתי 4 פסיכולוגים - עם אף אחד מהם/הן לא יכולתי להיפתח. בבקשה בנות , אני כבר 5 שנים כך וכל קשר שלי נהרס בגלל זה . יש מוצא?

טושית18

New member
:(

נורא עצוב לי על החוויה הקשה שעברת,ושמחה שאת בכל זאת מנהלת מגע אינטימי עם בחור ומצליחה לפתח רגש למרות הטראומה. עכשיו לתשובה שלי: לדעתי זה מחסום ברור לגמרי,הגוף עבר טראומה קשה,אבל מעבר לכך-הנפש עברה טראומה עוד יותר גדולה אפילו. לדעתי לפנות לסקסולוג,אפילו סתם פסיכולוג יוכל לעזור. וזה שאת חלקת את המידע על מה שעברת עם הפרטנר זה מדהים בעיני. לדעתי אל תלחצי על עצמך,אבל פניה לסקסולוג/ית יכולה להועיל,יש אפילו כאלו שמתמחים במיוחד עם נאנסות ,לפתור את הפחדים והטראומה-בעיקר הנפשית וגם הפיזית. בהצלחה

למעלה