שלום

אמוניים

New member
שלום

אני אפס אני בורח מאחריות אני גאוותן אני בחור בן 25 ,בעל נפש של ילד בן 12(זה מתקשר לבריחה מהאחריות) אני גורם לסביבתי עוול נוראי נמאס לי מעצמי נמאס לי שנימאס לי מעצמי נימאס לי לומר את זה אני מה צריך ,אבל לא רוצה לעשות שום דבר בנידון. אני לא רוצה עזרה(קצת אירוני,אני כותב פה ,לא?) יש פה אנשים עם הרבה יותר צרות משלי. אני קצת גזען(אני לא אוהב את זה) אני עושה דווקא כמו ילד קטן לא עשיתי צבא אני קנאי בא לי להראות לכולם שאני יכול יותר טוב(שזו גם בעיה,תמיד אני רוצה להיות יותר מהאחר) למיקרה שלא הבנתם,הנכם קוראים מכתב של כלומניק(לצערי) אני מניח שישנם עוד דברים לא טובים שאני יכול לומר על עצמי. אה כן,אני פרזיט(אוכל חינם) לא עובד,לא לומד(וגם ,לצערי, לא יוצא עם בנות) המשך יום מוצלח.

אמוניים

New member
אני חושב שהתשובות כלולות בגוף

האשכול שכתבתי, או שלא הבנתי למה את מתכוונת.
תודה.

אמוניים

New member
חטא הגאווה

כן כן ,אני גאוותן גדול - שאין לו במה להתגאות. רוצה להיות הכי הכי. הפסקתי להיפגש עם אנשים כי קשה להתמודד עם החיים המעצבנים הללו(לפעמים
). אני פשוט בורח מהעולם אבל העולם הזה עוד יכניס לי חזרה, אי אפשר לברוח מזה. כל מה שנותר זה לנסות לעלות על העגלה, עגלת הגאולה , שתבוא ותיקח אותי למעלה. אמן.

די דנסר

New member
דוקא כן הבנתי....

השאלה שלי מתייחסת למה שמסתתר מאחורי ההתנהגות שלך, למה לדעתך אתה כזה? כיצד הגעת למה שהנך חושב שאתה? השאלה שלי היא איך היית רוצה לראות את עצמך, אם לא כפי שהנך? ו... מה יש שם בעגלת הגאולה???? לאן היא תיקח אותך???

אמוניים

New member
OK,אני קצת מתקשה לענות מפני

שנתתי כאן דוגמאות לדברים לא טובים על עצמי, אשר הם גם יכולים להסביר מדוע אני כזה. בעצם, עניתי לך כבר במה שכתבתי בפתיחה(סליחה שאני חוזר על עצמי) : אני גאוותן,שונא להיות "נחות" מאחרים,כלומר רוצה להיות מעליהם וכולי. אני מקווה שאת מבינה את כוונתי. כיצד הגעתי לזה? אני חושב שמאז ומתמיד התביישתי מבנות הדימוי העצמי שלי הוא נמוך אני רוצה להיות יותר טוב מהאחר ואני מאוד מקנא כשאני לא(זה כבר היה בביה"ס) אני מתקשה להתמודד עם בני אדם ולכן, בורח מהם. אין לי קשרים עם אנשים, כי מה לעשות, צריך להשקות כדי שהפרח יצמח ואין לי כח להשקייה תמידית כדי שלא ינבול. הדבר האחרון מוביל אותי לזה שאני עצלן ואיבדתי את הרצון להתאמץ. פשוט נישבר לי. זה אני יכול לומר , התחיל בסוף י"א (למרות שאני חושב שהיו סימנים גם לפני) כאשר לא עשיתי בגרות בהיסטוריה מפני שלא היה לי "חשק" ללמוד. עגלת הגאולה, זה ממש פשוט: בן אדם "נורמלי" עובד , או לומד ואז עובד. בן אדם "נורמלי" מתחתן ונולדים לו ילדים. לבן אדם "נורמלי" יש דירה משלו. אני רוצה להיות "נורמלי" כמובן שאני הייתי רוצה(בפנטזיות שלי) להיות הרבה יותר מזה וממש לשלוט על חלק מהעולם, להיות מרכז כח גדול בעל השפעה מרובה, בקיצור בעל ממון רב. (הייתי רוצה שזה לא יישמע כמו שילד בן 7 מדבר פה,אבל זה לא כך) תודה לך וערב טוב.

Rinati21

New member
אני דווקא מאוד מבינה אותך

ולצערי גם מאוד מכירה את ההרגשה שאתה לא שלוט במה שאתה עושה - שהדחפים שלך שולטים בך. לא יכולת לנסח את זה יותר טוב מאשר הצורה האובססיבית הזאת בה הדברים פשוט נשפכים על ה"נייר". פשוט יפה.

אחי, רק טיפול.. ואתה ממש לא

צריך לפחד מזה, ההפך.. בסוף תהיה חייב אז עדיף עכשיו

שאנל 25

New member
המודעות למגבלה...

היא חצי פתרון..ויש לי עיצה קטנה.תתחיל להנמיך מעצמך.להקשיב לכל אדם.והכי חשוב תגיד תודה על כל דבר שעושים למענך.הורים אחים אנשים זרים.תגיד תודה מכל הלב...תלמד קודם להרגיש חייב לעולם.לסביבה...ולאט לאט האנוכיות תרד..ותרד.בהצלחה!

די דנסר

New member
ובכן....

צריך להתחיל ממשהו, מתישהו ואיפשהו. אתה לא יכול להיות עשיר אם לא למדת/ עבדת בשביל זה. אתה לא יכול להיות במרכז העניינים החברתיים אם לא יהיה לך לפחות חבר אחד. אתה לא יכול להיות דון גו'אן אם לא תהיה לך חברה אחת לשם התחלה. אתה לא יכול להיות מעל כולם אם אתה לא מטפס לאט לאט. אם תהיה בחברת אנשים אז תפסיק לפחוד מהם. הכל תלוי בך ובמידת הרצון שלך לצאת ממעגל ה"קסמים" הזה. תתחיל בדבר אחד בכל שנה, תתחיל לשכנע את עצמך שאתה אוהב אנשים ורוצה להיות איתם. תתחיל לחפש עבודה לא משהו ולאט לאט תגיע למשהו. פשוט ... תתחיל. ואני כאן כדי לשמוע בהמשך. די דנסר

2shani

New member
תקשיב

קודם כל צא מהקטע האפסי הזה, הכי קל זה להעניש את עצמך ולגרום לעצמך ע"י מלל להרגיש נחות ומסכן ובבוא העת לנסות להיות מעל כל זה, כי זו רוטינה של נפילה וגאווה ואין בזה כל תוכן, אתה מתיש את עצמך. ככל שתלמד למקד את העיה שלך ואת מקורה, ככה תרצה להחלץ מהמצב הזה ולא תהיה לך ברירה אלא להתמודד עם עצמך. אני יודעת שהדבר האחרון שאתה צריך עכשיו שמישו יגיד לך הלו איש, אתה חייב להתחיל איפשהו, אבל אם לא תעשה את זה, אתה עלול להמשיך למקומות אפלים יותר, ותאמין לי (אם תוכל) זה לא מי יודע מה להיט. אתה בחור צעיר, תעשה רק משו אחד מכל רשימת המכולת של הכשלונות שתחמת פה, ותראה איך יבוא לך החשק לתקן את הכל, אף פעם לא מאוחר, ותמיד יש בוקר חדש למחרת. המון הצלחה, מדובר בבחיים שלך, יש משו יותר חשוב ממזה?

למעלה