שלום

מיקמיק22

New member
שלום

אני והחבר כבר לא יחד לאחר זוגיות בת 4 שנים (הפרידה אגב הגיעה מיוזמתו ) הבעיה היא שהוא מתנהג בצורה דוחה שלא מתאימה ולא אופיינית לו. כשאני מתקשרת הוא מדבר בקרירות , מדבר אליי כאילו הייתי זרה ואף מתנשא מעליי. זה כ"כ מוזר ופוגע ... עברנו תקופה מדהימה ביחד ,ידענו עליות ומורדות אבל תמיד תמכנו אחד בשני, תמיד דאגנו אחד לשני ופתאום ביום בהיר אחד הוא מחליט לסיים ,מה שקיבלתי בהבנה , אבל ההתנהגות שלו לא מובנת. אני שלמה עם עצמי כי אני יודעת שלפחות ניסיתי לשקם את היחסים , ניסיתי לחדש את הקשר אבל אני מרגישה קצת מושפלת. זה כ"כ מוזר... אחרי 4 שנים לגלות שאת לא מכירה בכלל את האדם שהיית איתו...הוא היה מושלם בעיניי, הדבר הכי מדהים בחיים שלי... איך אפשר להתנהג בצורה כזו אחרי 4 שנים שהיו באמת מדהימות ? לא האמנתי שהאדם הזה יפגע בי בצורה כזו אחרי שהוא היה עד לכל המשברים שעברתי בחיים... ממנו לא ציפיתי ולא הייתי מוכנה . אני בנאדם מאוד חזק ועברתי דברים יותר קשים , אבל לזה לא הייתי מוכנה. לא הייתי מוכנה להתנהגות כזו מצידו. בקיצור, אני מרגישה ממש רע משום מה ולא יודעת איך לאכול את זה.

ניסית לבדוק אותו למה השינוי?

האם זה קשור לגורם הפרידה? ואולי זו הדרך שלו להתמודד עם הפרידה ממך? להתנתק לגמרי? ולמה את צריכה להישאר בקשר אתו אחרי שנפרדתם? אולי עדיף שתשכחי ממנו לגמרי ותתחילי בחיים חדשים?

s h i r k u s h

New member
האהבה מעוורת...

לצערי גם אותי האהבה עיוורה אבל למזלי זה היה רק 3 וחצי חודשים אבל באמת שאהבתי ולצערי עדיין יש רגש אליו <מהול בכעס אבל גם זה רגש> אני חושבת שהכי טוב בשבילך זה להמשיך הלאה, לא ליצור איתו קשר,פשוט להתקדם למרות הכאב, את את שלך כבר עשית, ניסית לתקן לא הלך, הכדור בידיים שלו אז פשוט תמשיכי הלאה בחייך.

זהבית 77

New member
אנשים מתמודדים עם פרידה בצורה שונה

לי יש אותה דיעה כמו שלך ..... אני לא מאמינה בהתנתקות מוחלטת אני ממש קלישאה של נשים "בוא נישאר ידידים " .... לא כל האנשים דומים סביר להניח של X שלך מעדיף לא להיות בקשר איתך זו דרכו להתמודד עם הפרידה .... הניחי לו למרות כל הקושי אולי עדיף ליצור קשר עוד כמה חודשים

g u r a

New member
../images/Emo45.gif

"ידידות נגמרת לעיתים באהבה אך אהבה לעולם לא נגמרת בידידות.

למעלה