שלום... יכול ליהיות שיש לשוטי הופעה ביום חמישי איפשהו בארץ?
B Beautiful Angel New member 27/2/05 #2 כן יש הופעה בכפר ויתקין בקיוג'ה ואני מוכרת כרטיסים במוקדמות אם את מעוניינת-0524394494
B Beautiful Angel New member 28/2/05 #5 פרטים אז ככה הגבלת גיל יש זה מעל גיל 17 ואני מוכרת כרטיסים ב-80 (מוקדמות) במקום ימכרו כרטיסים מעל 100 שקלים
פרטים אז ככה הגבלת גיל יש זה מעל גיל 17 ואני מוכרת כרטיסים ב-80 (מוקדמות) במקום ימכרו כרטיסים מעל 100 שקלים
ה התלמידה הניצחית New member 28/2/05 #6 לא יפה ככה!!!!! זאת פשוט תעבת בצע מכוערת למכור כרטיסים כ"כ יקר... (אני מדברת על ה-100) שיתבישו להם!!!! טוב, אני מקווה למצוא טרמפ לפני שיגמרו לך הכרטיסים.....
לא יפה ככה!!!!! זאת פשוט תעבת בצע מכוערת למכור כרטיסים כ"כ יקר... (אני מדברת על ה-100) שיתבישו להם!!!! טוב, אני מקווה למצוא טרמפ לפני שיגמרו לך הכרטיסים.....
D DidjiT New member 28/2/05 #7 מה את נורמלית? אז במכה את רוצה ב30 ש"ח? הופעה של השוטים זה פשוט הופעה מעולה ששווה אפילו יותר. וכבר הייתי בהופעות שלהם שעולות יותר. תאמיני לי כל שקל את לא מרגישה שסתם הוצאת, את נהנית כמו שלא נהנית בחיים. הבטחה אישית שלי.
מה את נורמלית? אז במכה את רוצה ב30 ש"ח? הופעה של השוטים זה פשוט הופעה מעולה ששווה אפילו יותר. וכבר הייתי בהופעות שלהם שעולות יותר. תאמיני לי כל שקל את לא מרגישה שסתם הוצאת, את נהנית כמו שלא נהנית בחיים. הבטחה אישית שלי.
B Beautiful Angel New member 28/2/05 #8 את ממש צודקת אין ההופעות של השוטים... ויש להם הופעות בזאפה או בג'אפן שעולות הרבה יותר) בכל מקרה אם את רוצה לקנות במוקדמות את מוזמנת להתקשר
את ממש צודקת אין ההופעות של השוטים... ויש להם הופעות בזאפה או בג'אפן שעולות הרבה יותר) בכל מקרה אם את רוצה לקנות במוקדמות את מוזמנת להתקשר