שלום

bflygirl

New member
שלום

עשיתי איבחון אצל מאבחנת דידקטית ומסתבר שיש לי בעיות קשב ריכוז חמורה היא אמרה לי לגשת לנוירולוג ונוירולוגים אומרים לי שבגילי כבר לא נותנים תרפות ויש כאלה שכבר פוסלים אותי על הסף ואומרים מראש שהם לא מטפלים בזה ההישגים שלי פעוטים לעומת היכולות שלי בלימודים בגלל חוסר היכולת להתרכז עוד מילדותי... בילדותי פתרתי את הבעיה בתלישת שיער ועד היום אני תולשת (כרגע אני בטיפול בנידון) אבל אני רוצה ללמוד באוניברסיטה ואני רוצה לפתח מסוגלת לשבת על התחת וללמוד בלי להיכנס ללחץ ולהיסטריות כשאני רואה כמות גדולה של שיעורים מבלי לקום כל רבע שעה מהכיסא מבלי לתלוש שיער וגם ללמוד לענות נכון על שאלות למי אני פונה?

zivadina

New member
תחליפי את הנוירולוגים האלה

הגישה שהפרעת קשב ורכוז עוברת אחרי גיל 18 עברה מן העולם. כנראה שהנוירולוגים שלך לא מתעדכנים בהתפתחות המדע. כיום מאבחנים ADHD אצל מבוגרים (אני אובחנתי בגיל 45) ומטפלים בהם באותן התרופות כמו ילדים. החל מגיל ההתבגרות מומלץ להתאבחן אצל פסיכיאטר, ולא אצל נוירולוג, שכל הביטויים החיצוניים של ההפרעה הם בהתנהגות. את מוזמנת לקרוא את הקישור למטה, אשר בתוכו יש גם קישור לפורום המבוגרים ADHD שלנו, בו רובם סטודנטים.

bflygirl

New member
כבר הלכתי לכמה וזה ממש מעיק

מבזבז לי כסף הם לא מוכנים לתת תרופות אומרים שזה הכל כוח רצון וזה שטויות כי יש לי רצון אבל אין לי ארגון קשה לי להתמודד עם לחץ וזמנים בצורה משמעותית וקשה לי לא לאבד את שפיותי במיוחד שאני עייפה או לישון בלילה ולהתעלם מרעשים רגישות יתר לרעשים ולריחות בצורה הגזמתית ורק עכשיו אמרו לי שזה תופעות של הפרעות קשב וריכוז אני כבר ניגשת לקרוא את מה שכתבת ומקווה להתמודד עם הויורולוגים של מכבי שבוחרים למגר את התופעה

zivadina

New member
יש קופות שמחייבות אבחון של פסיכיאטר

ולא של נוירולוג אצל מבוגרים עם ADHD.

למעלה