שלום!

שלום!

קוראים לי איה. ואני רוקדת 7 שנים. השנים הרציניות ביותרר היו ה- 4-3 שנים האחרונות. אני לומדת בבית ספר מחול עם מורה ממש רצינית שמאוד מעריכה אותי. לפני ימים מספר היה לי הופעה במתנ"ס. ויצאתי משם מנופחת ממחמאות
אני שואפת להמשיך ולהתקדם במקצוע הזה. אך כרגע לא עולה במוחי שום רעיון נוסף להתקדמת שיהיה גם זול. כי את המתנ"ס אני לא רוצה לעזוב. כל המורים שם כבר מכירים אותי ויודעים שאני טובה. ואני אוהבת להיות שם מאוד. למשל אם יש כאן חילות שיספרו לי מה הן עשו כשהתגייסו, איך ממשיכים להרחיב את המקצוע הזה?! וכיצד בגילי אוכל להתפתח יותר?!, כי אני בת 12 אבל אמרו לי שברמה אני בערך ברמה של גיל 13-14 משהו כזהההה... אוהבת איה.

אני חייבת לציין שאת מאוד צנועה...

אם את רוצה להתקדם אז או שתלמדי עם קבוצות של גדולים יותר או שתלמדי יותר שעות...

איך אני אלמד יותר שעות!?!

אשאיר את המורה שלי לעבוד שעות נוספות?! וגם אני בכיתה ז', ואני צריכה זמן ללימודים וכל זה... כי אם אני אשקיע רק במחול אז לא אוכל להתקדם בהשכלה. בקיצור זו קצת בעיה. ואם את לא יודעת, אחת שמופיעה ורוקדת הרבה צריכה להיות בטוחה בעצמה, להפגין על הבמה שהיא טובה וככה היא גם נראית. אז זה מה שאני מפגינה... אז לרקדנית מותר לא להיות צנועה. ומהאכפת לך שאני קצת מחמיאה לי?! אחרי הכל לא קבעתי פה שאני רקדנית מושלמת הכי טובה שיש. אוהבת, איה.

עצה מבעלת נסיון,

על תלכי על הקל הנוח והמוכר, אלא על הקשה והמפחיד. זה יקדם אותך להישאר באותו מצב, רק בגלל שהמורות מכירות אותך? לא. אני רקדתי בקבוצה מסויימת שנה, אחרי שנה עשו כמה שינויים, את כל בנות גילי העלו לרמה יותר גבוהה ולי המליצו להישאר, כי הן היו יותר מתקדמות, והקשבתי למורות שלי, וזה לא היה לי נוח וזה היה לא נעים, להרגיש נחותה ולא טובה כי אני נשארת רמה, אבל אני שמחה שעשיתי את זה, ועכשיו הציעו לי בנוסף לעשות את הקבוצה של הגדולות, שהייתי אמורה להיות בה, ופחדתי, כי הן יותר טובות והן מגובשות וכו', אבל הסכמתי, ועכשיו הצטרפתי לקבוצה של הגדולות, ואני רוקדת יותר מכל בת אחרת בחוג הזה, כי אני בשתי קבוצות, ואם אני אשקיע את עצמי אני אתקבל למגמת מחול. מה שאני אומרת, אם את יכולה יותר- תעשי יותר, תתקדמי יותר, לא חשוב איפה נוח לך, איפה קל לך ומכירים אותך, אלא איפה את תעשי יותר ותצליחי יותר ותתקדמי יותר. בהצלחה

אוקיי,

אהלן איה ברוכה הבאה! את לומדת בבי"ס למחול שזה כבר מעולה!!! חשבת פעם לנסות לזכות במילגה נגיד בבי"ס בחו"ל? או משהו דומה? איזה סגנונות את רוקדת?

לא הבנת אותי נכון!!

בבית הספר יש לי שעתיים בחירה. והמקצוע בחירה שלי זה מחול אשר בכיתה י' אני יכולה להתחיל מגמת מחול ואף בחינת בגרות במחול. אז אני רוקדת ג'אז- שעה וחצי בשבוע. מחולות עמים- שעתיים בשבוע. ובבית ספר: גא'ז, מחולות, עמים, מודרני וקלאסי- שילוב של הכל שעתיים בשבוע. כמובן שלפני בחינת בגרות אני אשקיע יותר בקלאסי. אבל לצערי זה לא בית ספר למחול. אני לומדת במתנ"ס שבו קהילה מאוד גדולה שכמעט חצי בנות מהישוב שלי רוקדות שם. קהילה מאוד מפותחת אשר אחת ל-4-5 חודשים עורכת הופעה גדולה מאוד. בבית ספר אני מופיעה המון כמעט כל שבועיים. כל חודש משהו כזה וזה כיף!!! מה היית ממליצה לי להתאמן בבית בזמני החופשי כדי לשפר את השגיי? בתודה מראש והמון אהבה, איה.

אוקיי,

דבר ראשון מצטערת שלא הבנתי אותך נכון. אוקיי, אם יש לך זיכרון טוב תעברי על אותם תרגילים שאתם עושים בשיעור גם בבית, תתחזקי עוד ועוד, בלי לחץ כמובן, כמה שאת יכולה ורוצה! תחזרי על הריקודים, על התרגילים ואפילו תנסי לחבר משל עצמך כדי לעבוד על המיומנות, הטכניקה והגמישות!!! בהצלחה רבה... שלך, שיר:)

וואללהה

תודה, ממש עזרת לי!! ותודה שאת ככה נחמדה... מבקשת סליחה על בדר כזה... חח חמודה!! טוב תודה על העצה... כמובן שבין חוג לחוג. אני צריכה לנוח, לימודים.אבל אולי אמצא פעם או פעמיים בשבוע לזה. זה כבר טוב!!! אוהבת המון ותמיד כאן בשבילך כמו שאת עזרת לי! איה. איסיקיו: 190730969 E-MAIL: [email protected]

בכיף:)

את תמיד מומזנמת לשאול ומה שבא לךD: בהצלחה, ואני אכניס אותך לאייסיקיו ממש בקרוב כשאני אוריד אחד...:)

Vitamin Chick

New member
אז ככה

גם אני כשהייתי קטנה (בכיתה ב'... לא זוכרת כל כך) תמיד שיבחו אותי וכו' ואז המורה שלי שאלה אותי אם אני רוצה לנסות את הקבוצה של כיתות ד' וה' ואמרתי סבבה ומאז תמיד רקדתי עם בנות מעליי אחה"צ... ועכשיו שעברתי סטודיו המשכתי עם זה ואני מרגישה שאני באמת מתקדמת מאוד בכל שיעור בכלל ויחסית לגילי... תנסי לדבר עם המורה שלך על זה

למעלה