שלום

• פותח הנושא EPRT
  • פורסם בתאריך

EPRT

New member
שלום

אני חדשה פה אני לא יודעת אם זו בעית שינה אבל אני חיבת לישון המון,בעבר שהיתי במסגרת לא יכלתי לקום בבוקר בגלל זה ואני מפחדת עכשיו שאני אלך לצבא זה ממש ישפיע אלי ואל התפקוד שלי גם מה שעוד שהשעות שינה שלי משתנות כל הזמן בגלל השעות שינה קשה לי לשמור אל שעות קבועות ,ובד"כ ישגם ימים שאני לא ישנה בכלל כדי לאזן ואז זה חוזר חלילה

EPRT

New member
שאני לא ישנה הרבה

אני חסרת כוחות,וחשק....

EPRT

New member
בין 10 -12 לפעמים יותר

ולכן גם השינוי התמידי בל"וז השינה

דנטל

New member
וואו, זה המון וזה לא בריא

בעקרון, יכול להיות שבצבא זה ישתנה, אבל עד אז אולי כדאי שתלכי לרופא ותתייעצי. פחות מטריד אותי שכמות השעות לא בריאה, אלא יותר זה שאת תשושה. כלומר, זה הגיוני להיות עייפים כשישנים יותר מדי, אבל כשישנים כמות נכונה של שעות אמורים להרגיש בסדר. יכול להיות שתזדקקי לבדיקת דם. לכי לרופא.

EPRT

New member
או קיי

אני גם חיבת לציין שזה מתמיד ז"א כבר עשו לי בדיקות מסוימות

EPRT

New member
עשו לי למחלת הנשיקה

ואנימה וכלום,אתה יודע איך זה צריך לבקש מהם דברים ספציפים במקום שהם ידעו לבד

דנטל

New member
אני בת

כשעשית בדיקות דם זה היה בגלל בעיות השינה, או בגלל דברים אחרים?

דנטל

New member
אז זה ממש מתסכל בטח

את נמצאת בבעיה ולא מוצאים בשבילך פתרון. אולי במעבדת שינה ימצאו פתרון. רק אולי. גם שם לא תמיד יש פתרונות, אבל בעקרון שם נמצאים האנשים שהכי מבינים בדברים האלה. בקישורי הפורום יש קטגוריה של מעבדות שינה. תכנסי לקישורים לבדוק מה האפשרויות שעומדות בפניך.

EPRT

New member
חבל"ז../images/Emo1.gif

אז את אחותי לצרה
תודה אני אסתכל כמו שכתבתי הכי מפחיד אותי להתמודד אם זה במסגרת במיוחד

דנטל

New member
עם מסגרות הסתדרתי

הטירונות היתה קשה בחמישה הימים הראשונים. אחרי 5 ימים של שינה מועטה ישנתי כמו גדולה. בשירות הסדיר הייתי בסדר. יצא לי להיות במקום ממש אחלה והיה לי כיף לקום בבוקר בשביל זה. מדי פעם הייתי שמה מזרן על השולחנות ושוכבת עם עיניים עצומות. לפעמים הייתי לוקחת חצי יום חופש והולכת הביתה לישון. השינה הכי ארוכה שהיתה לי בחיים היתה בזכות חצי יום חופש שכזה. הלכתי הביתה לישון ולא קמתי עד הבוקר שלמחרת. ישנתי 18 שעות שהיו באמת איכותיות. בעייתית יותר זו האזרחות כשצריך ללכת לעבודה, אבל בהתחלה עוד הייתי מסוגלת לקום בבוקר. היו לי בחילות קשות, אבל יכולתי להוציא את עצמי מהמיטה וזה אפילו היה לי נח בתור דרך חיים - ישנה 3 שעות בלילה (מחמש עד שמונה) ו- 4 שעות בערב (משש עד עשר). בשנים האחרונות זה השתנה. לא מסוגלת לצאת מהמיטה ושינה בצהריים רק הורסת לי עוד יותר את הלילה. זה חוסך לי את הבחילות הקשות שהיו לי פעם, אבל גם זה לא נעים כי לצאת מהמיטה כרוך בסבל והמון שכנוע עצמי. מצאתי עבודות שמתאימות לדרך החיים שלי, כך שמבחינת המסגרת אני מסודרת.

EPRT

New member
שינת בינים הורסת לי

הלוואי אני אמצא משהו שמתאים לי לדרך הזו.. הבעיה שגם שאני יודעת שהולך להיות משהו שאני ההנאה בו אני לא יכולה לקום בגלל ההרגשה הרעה

למעלה