כמה פרטים שחובה להגיד לך!!!
הו שי9388, תזכיר לי מי אתה בכלל
אני, גיל וצח ייסדנו את השלב החדש בחיי פורום שחרים, כנראה עוד הרבה לפני שאתה טרחת להגיע לכאן. כל הקטע עם הציניות וכל זה, זה אני. העובדה שבזמן האחרון המצב של הפורום מדרדר לקנטים גוררת אותי לכתוב פחות ופחות, וגיל, שהוא אקסטרני, כותב יותר, אבל זה בהחלט לא אומר שרק הוא שליט הפורום, אז נא דע על מה אתה מדבר. במילה נבוכדנאצר לא הכוונה לגמאל עבד אל נאצר, אלא לדמות התנ"כית, נבוכדנאצר מלך בבל, חברו של שלמנאסר. אז אני חושב שהוא מת קצת לפני ספטמבר 1970. שיעורי היסטוריה תחסוך לנו. מזל שאתה כל כך קשור לדברים שאתה כותב (ציניות), אבל ממש ממש קשור למה שאתה כותב (קשור), שכשאני קורא את ההודעות שלך אני אומר לעצמי: "וואו! (ציניות), איזה איש קשור! (ציניות)". לאחר מכן אני מנסה לפענח איזו תגובה לכתוב להודעה כל כך קשורה (ציניות) מאיש כל כך קשור (שוב, ציניות), אז באמת, תחסוך ממני את האידאולוגיות הדפוקות שלך ואת הכוכביות המפגרות. אם היה לך באמת מסר אמיתי להעביר בעצם שהייתך פה (כמו שהמסר שאני מסנה להעביר זה ציניות) אז לא היית צריך להתעסק בירידות מפגרות על אנשים אחרים. ומה בכלל ההיגיון במשפט "פרטים שחובה להגיד לך!"
פרטים זה דבר מוּגד? כמה פרטים שחובה עלייך לדעת, מילא. כמה פרטים שכדאי שתדע, מקובל. כמה פרטים שברצוני ליידעך, מומלץ אפילו. אבל מה שאתה כתבת לא קשור בכלל, וזה בא בקישור מדהים לכל שאר ההודעה הכל כך קשורה שלך (ציניות לגבי החלק שההודעה שלך קשורה, כי למקרה שפספת, ההודעה שלך לא קשורה). אוי זה היה טוב לפרוק את זה סופסוף. תודה.