שלום!!!

ORT111

New member
שלום!!!

היי ממצב אנשים? אני חדש בפורום ולפי מה שהבנתי אני אמור לתת הסברים אז הינה: אני מהטכני שבחיפה ואני בכיתה ט' ולכן אין עדיין מגמות.אני מקווה להשתלב בפורום למרות היותי טטניק!!חחח ביי

שלום רב

אני מתנדב להיות פה האיש החברותי ולכן הנה כמה פרטים שכדאי לדעת על הפורום:
אני וגיל, "אונס קיפודים" בשבילך, שליטי הפורום ואין לערער על סמכותנו.
יש לכתוב בצורה נורמלית. מילים שלא קיימות כמו "ממצב" שציינת בהודעתך, לא תתקבלנה בברכה.
נבוכדנאצר הוא מלך בבל. או לפחות היה.
גם היומן הוא חבר, ו"יומן קורס" הן לא מילים גסות.
היזהר מפני הדוגלי.

Shai9388

New member
כמה פרטים שחובה להגיד לך!!!!

1. מה הקטע של הפרחים??? (מה אתה ****?????) 2.אני מסכים ש"אונס קיפודים" שולט פה, אבל מה אתה קשור לשלטון בפורום??? 3.נבוכדנאצר מת בספטמבר 1970 ,אם אני לא טועה, תחת השם "גמאל עבד אל נאצר" כמה שבועות לאחר מלחמת ההתשה מהתקף לב שקרוב לודאי נגרם ממהפסד לישראל במלחמה(הראנו לו שאסור להתעסק איתנו) אז תוסיף אחרי מלך בבל גם "מפסידן גדול" (אחרי הכל לפי דעתי זה לא מקרי שיש דמיון בשמות). 4.יומן קורס, מילים גסות, מה קשור?????? 5.למה שמישהו ירצה להיזהר מפני אוכל לכלבים????(כן אני יודע שיש פה בחורה שמשתמשת בכינוי הזה) לסיכום אנא בעתיד מצא יותר קשר לדברים שאתה כותב למה אנשים קוראים את מה שאתה רושם וחושבים לעצמם איזה ילד ****!!!!

כמה פרטים שחובה להגיד לך!!!

הו שי9388, תזכיר לי מי אתה בכלל
אני, גיל וצח ייסדנו את השלב החדש בחיי פורום שחרים, כנראה עוד הרבה לפני שאתה טרחת להגיע לכאן. כל הקטע עם הציניות וכל זה, זה אני. העובדה שבזמן האחרון המצב של הפורום מדרדר לקנטים גוררת אותי לכתוב פחות ופחות, וגיל, שהוא אקסטרני, כותב יותר, אבל זה בהחלט לא אומר שרק הוא שליט הפורום, אז נא דע על מה אתה מדבר. במילה נבוכדנאצר לא הכוונה לגמאל עבד אל נאצר, אלא לדמות התנ"כית, נבוכדנאצר מלך בבל, חברו של שלמנאסר. אז אני חושב שהוא מת קצת לפני ספטמבר 1970. שיעורי היסטוריה תחסוך לנו. מזל שאתה כל כך קשור לדברים שאתה כותב (ציניות), אבל ממש ממש קשור למה שאתה כותב (קשור), שכשאני קורא את ההודעות שלך אני אומר לעצמי: "וואו! (ציניות), איזה איש קשור! (ציניות)". לאחר מכן אני מנסה לפענח איזו תגובה לכתוב להודעה כל כך קשורה (ציניות) מאיש כל כך קשור (שוב, ציניות), אז באמת, תחסוך ממני את האידאולוגיות הדפוקות שלך ואת הכוכביות המפגרות. אם היה לך באמת מסר אמיתי להעביר בעצם שהייתך פה (כמו שהמסר שאני מסנה להעביר זה ציניות) אז לא היית צריך להתעסק בירידות מפגרות על אנשים אחרים. ומה בכלל ההיגיון במשפט "פרטים שחובה להגיד לך!"
פרטים זה דבר מוּגד? כמה פרטים שחובה עלייך לדעת, מילא. כמה פרטים שכדאי שתדע, מקובל. כמה פרטים שברצוני ליידעך, מומלץ אפילו. אבל מה שאתה כתבת לא קשור בכלל, וזה בא בקישור מדהים לכל שאר ההודעה הכל כך קשורה שלך (ציניות לגבי החלק שההודעה שלך קשורה, כי למקרה שפספת, ההודעה שלך לא קשורה). אוי זה היה טוב לפרוק את זה סופסוף. תודה.

כמה תיקונים והבהרות

1. אני לא שליט הפורום! מאיפה זה בא? אני בכלל לא מכיר את אייל (האיש הזה שקורא לעצמו "פסיפלורה עוקצנית"). אמרתי לך כבר לא לדבר בשמי! אני לא מבין, אתה רוצה שאני אצא עליך? חכה בש.ג.! אני מטורף אני! סתם אל תדאגו, אני אירופאי מתורבת. 2. לאייל יש מין אובססיה כזאת עם נבוכדנאצר... אבל אל תדאג, זה יעבור לו. 3. הקטע עם היומן זו בדיחה פרטית שאף אחד בפורום לא מבין... ואם יורשה לי לציין (ואני מרשה לעצמי) זו אפילו לא בדיחה מצחיקה! אני מצטער על היום שאמרתי לאייל (האיש שאני לא מכיר) את שני הדברים האלה שקשורים ליומן! 4. אייל ו"dogli_3" לא מסתדרים כל כך טוב... וזה מסביר את הסעיף החמישי או יותר נכון הפרח החמישי שלו. לסיכום: אני מגניב ואני מנסה להפיץ את המגניבות שלי ברחבי הפורום אם אני לא מצליח להפיץ, אז או שזה בגלל שאני לא משקיע מספיק או שאני פשוט לא מגניב... (הייתי הולך על האפשרות השניה) ועוד דבר אחד, אייל! תעזוב את הילד התמים הזה בשקט! הוא בטח פוחד להתקרב לפורום הזה עכשיו... תהיה ציני לגבי אנשים יותר ותיקים פה שלא יופתעו כשהם יפתחו את ההודעה שלך ויראו שלל של ציניות

dogli3

New member
תודה, גיל. באמת.

ראשית, קבל ח"ח על ה- dogli_3. זה רק מראה כמה אתה מכיר אותי ואני גאה בך! שנית, זה שאייל מתוסבך עם עצמו לא הופך אותי לחלק מאי הסידור הזה ביננו. חוץ מזה שזה לא מדויק כי הוא זה שבא לאכול איתי בחדר אוכל, הוא זה ששואל לגבי השעה והוא זה שכל הזמן מגיע לגף ט' לחפש אותי (ואל תגיד שאתה בא בשביל בילי כי שנינו ושאר הפורום יודעים שזה לא נכון). לגבי השאר אני פשוט אסכים כי אתה-מלך-אתה.

OR121

New member
כל דבר נושא?

אני לא חושב שכדאי שאני אביע את דעתיבעיניין אז אני נמנע!!

למעלה