שלום...

shirstan

New member
שלום...

טוב, אז אני חייבת להגיד שלפני שבועיים וחצי, ממש מאוחר בלילה, זיפזפתי ובטעות הגעתי לסדרה ולגמרי התמכרתי. הפרק הראשון היה פשוט מרתק, לא יכולתי להפסיק להסתכל לשנייה. אל הפרק השני כבר פחות רותקתי כי הייתי ממש עייפה ונרדמתי באמצע, אבל רק רציתי להגיד שהסדרה מעולה לדעתי וממש אהבתי. שתי שאלות, איך הסדרה נקראת באנגלית [כלומר, האם השם המקורי הוא באמת part-time dead? כי נראה לי לא הגיוני], ומה מצבה בארה"ב? היא עדיין משודרת? תודה.

שלום!../images/Emo55.gif

השם של הסידרה באנגלית הוא DEAD LIKE ME ולפי מה שהבנתי באר"הב סיימו כבר עונה שניה, ועם *כניראה* אופציה לעונה שלישית...<תקנו אותי אם אני טועה..>

shirstan

New member
וואלה, תודה.

אני חושבת שלראשונה בהיסטוריה של התרגום הישראלי הם מצאו שם טוב יותר לסדרה מהשם המקורי...

Islington

New member
את טועה

הוחלט שלא להמדיך את הסדרה לעונה שלישית ואולי טבו שכך, היא בהחלט התדרדרה.

אני יודעת את זה...

אבל אמרו שאולי בסוף כן עושים עונה שלישית בגלל הביקוש או משהו.. זה בכול אופן מה שאני שמעתי...

HarPot

New member
היה רעיון

לעונה שלישית ולפי מה שאני הבנתי עדיין לא החליטו או משהו כזה אבל זה ממש לא בטוח...

wolker111

New member
טוב לדעת

חשבתי שעצרו את זה בהתחלה, בכל אופן טוב שHOT קנו אותה, יש למישהו מושד אם HOT קנו גם את העונה השניה?

HuGo Hell

New member
../images/Emo70.gif בקשר לעונות (כולם נא לקרוא)../images/Emo70.gif

1. לסדרה יש שתי עונות. 2. העונה השלישית - הרשת שבטלה את הסדרה (SHOWTIME) בטלה אותה מכיוון שהם רצו להכניס סדרות חדשות לערוץ (לא יודע מה הקשר, אבל זה התירוץ שהם נתנו). MGM (היוצרים של הסדרה) עכשיו מחפשים רשת חדשה לסדרה לעונה שלישית. הם פנו לWB (הרשת שמשדרת את: מכושפות, סאמרלנד, בנות גילמור ושדרה בעבר את באפי ואנג'ל ועוד) והם אמרו שהם יחשבו על כך, תשובה ברורה תהיה לקראת סוף החודש הנוכחי. המעריצים פנו לרשת הזאת בבקשה שיביאו את הסדרה לעונה שלישית והם פנו גם לרשת אחרת (רשת שמשדרת סדרות מדע בדיוני, שכחתי מה שמה) בבקשה להחזיר את הסדרה. אם הWB יסרבו, אז עדיין יש תקווה שרשתות אחרות יקנו אותה לעונה שלישית. מה שבטוח ששום דבר לא סגור ב100%. הסדרה בוטלה אבל עדיין יש תקווה.

Islington

New member
WB

לא הסכימה לשדר את ההמשך של באפי מעבר לעונה 5. אבל כל עוד זה לא פוקס, זה טוב.

HuGo Hell

New member
כן, היא זאת שבטלה את הסדרה.

הסדרה הייתה שם מההתחלה. העונה החמישית הייתה אמורה להיות האחרונה אבל אז UPN החליטו לקחת באפי לעוד 2 עונות. הם גם בטלו את אנג'ל בעונה 5
רק שעכשיו אנג'ל באמת נגמר :<

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifאם זה יהיה בWB

זה זאת תהיה גירסה יותר אממ מצונזרת... כל הקללות שרצות חופשי בסדרה [ודיי הפתיע אותי האמת שתירגמו בצורה בוטה וישירה ולא ריככו את הדברים חח- כנראה בגלל שזה משודר ב10 אז הם מרשים לעצמם] פשוט לא יהיו יותר. זה מה שקראתי.. וגם זה הגיוני כי הWB זה ערוץ לכל המשפחה כזה...

למעלה