שלום

Nataly A

New member
שלום

כבר שנים אני סובלת מכל מיני תופעות עלומות שם. זרקו אותי מנוירולוג לפסיכיאטר, מפסיכיאטר לפנימאי ואין עזרה. לפני כמה ימים מישהי שדיברתי איתה בנוגע למצב שלי, אמרה לי שהיא מכירה מישהי שחולה במחלת היאפים (ככה זה נקרא?) ושזה נשמע בול תואם למצבי. רציתי לדעת מי יכול לאבחן אותי כדי שאדע אם זה זה. מה אפשר לעשות? אני סובלת ומיואשת. תודה מראש

linar1

New member
נטלי שלום../images/Emo20.gif

אבחון המחלה ניתן לעשות במספר דרכים: 1. לפנות למרפאה באכילוב, אם זה מתאים לך מבחינת המרחק למקום מגוריך. את הלינק לאתר תמצאי ישירות בדף של הפורום/שורת הסרגל/ קישורים/אתרים בעברית. 2. לבקש רשימת רופאים בעמותת "אסף" - פרטי העמותה באמצעות הדרך שיארתי מקודם(בקישורים). והכי חשוב לא להתייאש - קודם כל לעשות מה שאת כן מסוגלת, להיות יותר גמישה עם עצמך, לתת הרבה קרדיט - פחות דרישות מאי-פעם. יש חוץ מהתרופות גם טיפולים משלימים - דיקור, דמיון מודרך, טיפולי מים, תזונה נכונה ותוספי מזון ועוד. חוץ מזה יש לך את אותנו כאן בפורום, לצורך העידוד ועצה טובה. איחולי בריאות, LINAR.

Nataly A

New member
תודה לך על התשובה המועילה!

אני אצור קשר עם אחד הגורמים הללו. בינתיים עיינתי קצת בטאגליינס, וזה הביא אותי ממש לידי דמעות. כשאני קוראת מה אנשים כותבים על עצמם, אני ממש שומעת את עצמי. אני לא מאמינה שמצאתי סופסוף מקום שבו אני לא חריגה, אדם חולה, פדלאה ועוד.

למעלה